Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  Bliv Smertecoach

  Faglig viden og værktøjer til smertecoach-nysgerrige

  Gratis Facebook-gruppe: ‘SMERTEKOMMUNIKATION for nørder’

  Er du nysgerrig på smertecoaching? Så er denne Facebook-gruppen: ‘Smertekommunikation for nørder’ et godt sted at starte.

  Formålet med gruppen er at give dig smerteviden og coachende værktøjer som gør det nemmere for dig at arbejde smertecoachende. Få opbygget din ‘behandler-self efficacy’. Smerteguidens mission: Der er behov for flere smertecoaches og den coachende tilgang til mennesker med smerte.

  SMERTECOACH UDDANNELSEN

  Vil du uddannes til smertecoach?

  • Lær opdateret smerteforståelse og smertecoachende værktøjer til fingerspidserne, så du føler dig kompetent til at levere opdateret smertebehandling og fagligt selvsikker i din smertecoachende kommunikation.

  Smertecoachuddannelsen begynder i 2025. Tilmeld dig uforpligtende venteliste til mere information her, og du vil være den første der får mail om opbygning, læringsmål og praktisk information, når alle detaljerne er på plads.

  Varighed: 3 moduler af 2 dage 9-17 + 4 halve online dage med supervision og mentoring + certificering.

  Pris: 26.495 kr. – Intropris (2025) 21.495 kr.

  ‘Smertecoach Mentor Forløb’ (3 x 90 min.)

  Til dig, der ønsker individuel udvikling af dig som opdateret smertebehandler. Vi tager udgangspunkt i dit erhverv, målgruppe og udfordringer.

  Du får:

  • Individuel undervisning i smertecoachende værktøjer og opdateret smerteforståelse.
  • Ræssonering og faglig sparring af din nuværende viden og hvordan du lav-praktisk overfører det til din kliniske praksis.
  • Vi gennemgår dine klient cases og evt. supervision af en klient
  • Udvikling af dig som opdateret smertecoachende behandler, så du føler dig selvsikker og fagligt funderet i din praksis, som smertebehandler.

  I alt: 3 x 90 min. online mentor session

  Pris: 3400 kr.

  Biopsykosocial og smertecoachende behandling i praksis

  Lær at mestre spørgsmål og kommunikation, der hjælper mennesker fri af smerterne og frem til handling.

  Denne øvelsesbaserede workshop er til jer, der arbejder med smerteramte til dagligt og vil have en køreklar plan for den næste samtale med en smerteramt, inden jeg tager hjem. I vil få undervisning og træning i smertecoachende værktøjer og opdateret smerteforståelse. Det bliver en lærerig faglig kollegadag, hvor i vil få udvikling af dig som behandler og jer, som behandlingssted.

  I vil lære:

  Hvordan I skaber samtaler, der løsner for fastlåste overbevisninger og bekymring for bevægelse.

  Hvornår og i hvilke faser I bedst kan hjælpe smerteramte til at opbygge tillid til dem selv, deres krop og fremtiden igen.

  Lav-praktiske spørgeteknikker, der skaber handlekompetence, og er lige til at bruge i en travl arbejdsdag.

   

  Målet er, at I føler jer sikre i at stille nye og anderledes spørgsmål, som hjælper mennesker fri af smerterne og frem til handling. Forvent, at I med det samme bliver sat i gang med at øve kommunikation i grupper og 2&2.

  Varighed: min. 3 timer – op til 3 dage

  Pris: 2500 kr. ex. moms per påbegyndt time + transport. Ved workshops over 3 timer, aftales individuel særpris.

  12 ugers iværksætterforløb: ‘Selvsikker Smertecoach’

  For dig, der vil starte din egen virksomhed, hvor du arbejder med opdateret smerteforståelse og en smertecoachende tilgang.

  12 ugers skræddersyet iværksætterforløb til udvikling af dig og din smertecoach-virksomhed. Du får grundstenene til en succesfuld, fagligt funderet smertecoach-virksomhed med udgangspunkt i 6 temaer.

  Du får:

  • 8 x 90 min. mentorsessioner, sparring og udvikling + en 3 timers synlighedsworkshop.
  • 1: Dig som smertecoach, din faglighed, din mission og vision – og din unikke salgsværdi
  • 2: Produktudvikling, faglig sparring på produkterne og salgstrappe af dine produkter
  • 3: Synlighed, markedsføring,  din digitale markedsføringsstrategi, kunderejsen (3 timers synlighedsworkshop)
  • 4: Salgsmindset, økonomi og din virksomhed på den lange bane
  • 5: Korrektur, skabeloner og sparring på dine salgstekster og landing pages, så vi sikrer os at du har størst mulig sandsynlighed for succes.
  • 6: Fagligt funderet selvsikker smertecoachvirksomhed: Beslutninger, fejring og lancering – du har nu en grundstenene til din smertecoach-virksomhed.

  OBS: Jeg tager kun en person i ‘Selvsikker Smertecoach’ forløb ind ad gangen, så jeg har min fulde opmærksomhed på dig og din virksomhed.

  Varighed: 12 ugers all in iværksætter og mentor forløb.

  Pris: 12.900 kr. (mulighed for at betale i 6 rater)