Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  Bliv Smertecoach

  Faglig viden og værktøjer til smertecoach-nysgerrige

  Gratis Facebook-gruppe: ‘Bliv smertecoach’

  Er du nysgerrig på smertecoaching? Så er en Facebook-gruppen: ‘Bliv smertecoach – fagligt fællesskab for smertecoach-nysgerrige’ et godt sted at starte.

  Formålet med ‘Bliv smertecoach’ er at give dig smerteviden og coachende værktøjer som gør det nemmere for dig at arbejde smertecoachende. Få opbygget din ‘behandler-self efficacy’. Smerteguidens mission: Der er behov for flere smertecoaches og den coachende tilgang til mennesker med smerte.

  2 timers Second Opinion Supervision

  Til dig, der vil have hjælp til hvordan du kan komme videre med din smertepatient – og samtidig få indsigt i den smertecoachende tilgang.

  Du betaler for en smertecoachingsession med din patient og jeg har en online-session med klienten, mens du ser med. Du ser, hvordan jeg arbejder og efterfølgende gennemgår vi sammen ræssonering og taler om dine næste skridt med klienten. Det hele foregår online.

  I alt: 2 timer (75 min. med klienten + 45 min. ræsonnering, kun du og jeg)

  Pris: 1500 kr.

  ‘Smertecoach Mentor Forløb’ (3 x 90 min.)

  Til dig, der ønsker individuel udvikling af dig som opdateret smertebehandler. Vi tager udgangspunkt i dit erhverv, målgruppe og udfordringer.

  Du får:

  • Individuel undervisning i smertecoachende værktøjer og opdateret smerteforståelse.
  • Ræssonering og faglig sparring af din nuværende viden og hvordan du lav-praktisk overfører det til din kliniske praksis.
  • Vi gennemgår dine klient cases og evt. supervision af en klient
  • Udvikling af dig som opdateret smertecoachende behandler, så du føler dig selvsikker og fagligt funderet i din praksis, som smertebehandler.

  I alt: 3 x 90 min. online mentor session

  Pris: 3400 kr.

  12 ugers iværksætterforløb: ‘Selvsikker Smertecoach’

  For dig, der vil starte din egen virksomhed, hvor du arbejder med opdateret smerteforståelse og en smertecoachende tilgang.

  12 ugers skræddersyet iværksætterforløb til udvikling af dig og din smertecoach-virksomhed. Du får grundstenene til en succesfuld, fagligt funderet smertecoach-virksomhed med udgangspunkt i 6 temaer.

  Du får:

  • 8 x 90 min. mentorsessioner, sparring og udvikling + en 3 timers synlighedsworkshop.
  • 1: Dig som smertecoach, din faglighed, din mission og vision – og din unikke salgsværdi
  • 2: Produktudvikling, faglig sparring på produkterne og salgstrappe af dine produkter
  • 3: Synlighed, markedsføring,  din digitale markedsføringsstrategi, kunderejsen (3 timers synlighedsworkshop)
  • 4: Salgsmindset, økonomi og din virksomhed på den lange bane
  • 5: Korrektur, skabeloner og sparring på dine salgstekster og landing pages, så vi sikrer os at du har størst mulig sandsynlighed for succes.
  • 6: Fagligt funderet selvsikker smertecoachvirksomhed: Beslutninger, fejring og lancering – du har nu en grundstenene til din smertecoach-virksomhed.

  OBS: Jeg tager kun en person i ‘Selvsikker Smertecoach’ forløb ind ad gangen, så jeg har min fulde opmærksomhed på dig og din virksomhed.

  Varighed: 12 ugers all in iværksætter og mentor forløb.

  Pris: 12.900 kr. (mulighed for at betale i 6 rater)

  SMERTECOACH UDDANNELSEN

  Vil du uddannes til smertecoach?

  • Lær opdateret smerteforståelse og smertecoachende værktøjer til fingerspidserne, så du føler dig kompetent til at levere opdateret smertebehandling og fagligt selvsikker i din smertecoachende kommunikation.

  Smertecoachuddannelsen begynder i 2024. Tilmeld dig uforpligtende venteliste til mere information her, og du vil være den første der får mail om opbygning, læringsmål og praktisk information, når alle detaljerne er på plads.

  Varighed: 5 moduler af 2 dage 9-17

  Pris: 24.995 kr. – Intropris (2024) 17.995 kr.

  ‘Masterclass i Smertecoaching’ hos Sofia Manning d. 7.oktober 2023 kl. 9.00-17.00

  Vil du lære grundstenene i smertecoaching?

  På denne Masterclass lærer du at arbejde med mennesker og smerter ud fra en opdateret smerteforståelse samt en medmenneskelig kommunikation og spørgeteknik.

  Alt der kan påvirke dig som menneske, kan påvirke dine smerter. Det er her Smertecoaching kommer ind, for når coaching, der arbejder med mennesket, går hånd i hånd med moderne smerteforståelse, sker der forandringer.

  Smertecoaching er et effektivt værktøj til at skabe bevægelse og forandring. Jo bedre du forstår det hele menneske, og mennesket forstår sig selv og smerter generelt, jo bedre fundament har hvert enkelt individ for at træffe gode beslutninger og valg ift. deres smerter og liv.

   

  Smertecoaching er en målrettet, fremadorienteret, spørgende professionel samtaleteknik

  Smertecoaching har sine rødder i evidensbaseret opdateret smerteforståelse ud fra et personcentreret biopsykosocialt menneskeperspektiv.

  Du får udleveret manual med lav-praktiske spørgeteknikker og forklaringsmodeller, der skaber handlekompetence, og er lige til at bruge i en travl arbejdsdag.

   

  Varighed: D. 7.oktober kl. 9.00-17.00 + inkl. frokost og kaffe/kage

  Lokation: Sofia Mannings hus, Godthåbvejs 6a, 2000 Frederiksberg

  Pris: 1995 kr. inkl. moms

  SKRIV DIG OP TIL VENTELISTEN TIL NÆSTE MASTERCLASS HER

  Biopsykosocial og smertecoachende behandling i praksis

  Lær at mestre spørgsmål og kommunikation, der hjælper mennesker fri af smerterne og frem til handling.

  Denne øvelsesbaserede workshop er til jer, der arbejder med smerteramte til dagligt og vil have en køreklar plan for den næste samtale med en smerteramt, inden jeg tager hjem. I vil få undervisning og træning i smertecoachende værktøjer og opdateret smerteforståelse. Det bliver en lærerig faglig kollegadag, hvor i vil få udvikling af dig som behandler og jer, som behandlingssted.

  I vil lære:

  Hvordan I skaber samtaler, der løsner for fastlåste overbevisninger og bekymring for bevægelse.

  Hvornår og i hvilke faser I bedst kan hjælpe smerteramte til at opbygge tillid til dem selv, deres krop og fremtiden igen.

  Lav-praktiske spørgeteknikker, der skaber handlekompetence, og er lige til at bruge i en travl arbejdsdag.

   

  Målet er, at I føler jer sikre i at stille nye og anderledes spørgsmål, som hjælper mennesker fri af smerterne og frem til handling. Forvent, at I med det samme bliver sat i gang med at øve kommunikation i grupper og 2&2.

  Varighed: min. 3 timer – op til 3 dage

  Pris: 1500 kr. ex. moms per påbegyndt time + transport. Ved workshops over 3 timer, aftales individuel særpris.