Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  Gratis smertevurdering

  // En uforpligtende samtale, hvor jeg vurderer dine smerter og giver dig en behandlingsplan.

  Gratis smertevurdering

  // En uforpligtende samtale, hvor jeg vurderer dine smerter og giver dig en behandlingsplan.

  Giv mig 45 min. på video eller telefon – så får du min anbefaling af en konkret smertebehandlingsplan for dine smerter.

  – helt gratis!

  Sådan foregår en gratis smertevurdering

    Du booker en ‘Smertevurdering’  i min kalender (45 min.)

    Du modtager en mail med et link til en videokonsultation

    Vi ses online på dit bookede tidspunkt og vi får et overblik over:

    • Din nuværende situation og udfordringer
    • Dine symptomer og smerter
    • Dine tidligere erfaringer
    • Dine mål for fremtiden

    Vi gennemgår vurderingen af dine smerter og mine anbefalinger til dig

    Jeg svarer på dine spørgsmål ang. smerter, forløb og evt. tvivlsspørgsmål

    Hvis jeg vurderer at jeg kan hjælpe dig, får du et udspil til valg af forløb

  Du modtager efterfølgende en mail med hvad vi har talt om og mine uforpligtende anbefalinger ift. dine smerter.

  Smertevurderingens 2 formål

  Lad vær med at tro at du bare skal lære at leve med dine smerter.

  Få en second opinion af mig – og hør hvor mange muligheder du i virkeligheden har.

  Hvem kan Smerteguiden hjælpe?

  Dig med vedvarende smerter (+3 måneder). Vedvarende smerter betyder smerter i muskler og led som er vedvarende, stædige, konstante, tilbagevendende eller kroniske i over 3 måneder og for nogen klienter har smerterne stået på, i flere år.

  Du har en kendt eller ukendt årsag til smerterne. Måske har smerterne en klar årsagssammenhæng med en evt. tidligere skade, bevægelse eller diagnose. Andre gange virker det som smerterne er opstået helt af sig selv og har sit eget liv uden sammenhæng med hvad du gør eller ikke gør. Begge dele er normalt hos mig og begge dele kan jeg arbejde med dig med.

  Du starter kun et forløb, hvis jeg vurderer at jeg kan hjælpe dig med netop din problematik. Jeg brænder for at hjælpe mennesker med smerter, men jeg er også realistisk omkring at jeg ikke er den rette til at hjælpe alle og enhver, med alle typer smerter. Derfor starter et forløb altid med en gratis smertevurdering hvor jeg ud fra min specialviden, vurdere om jeg mener at jeg kan hjælpe netop dig, dine smerter og din situation.

  Jeg tror på at du kan få det bedre, for du ikke blot skal lære at leve med det! Grunden til at jeg tror på at alle kan få det bedre, er at vi ved enorm meget mere om smerters og kroppen potentiale til forandring end for blot 15-20 år siden. Efterhånden er vi mange opdaterede smertebehandlere og har du ikke modtaget opdateret smertebehandling endnu, så tror jeg på at du kan få det bedre. I dag at smerter ikke kun har en årsag, men at der er mange flere faktorer der kan påvirke smerterne.

  Læs hvad andre har opnået i deres Smertecoachingforløb

  Få svar på de mest stillede spørgsmål

  Både du og jeg skal være sikre på, at jeg kan hjælpe dig med dine smerter og din situation, inden vi starter et forløb.

  En smertevurdering er risikofrit, gratis og uforpligtende – og altid et krav inden opstart af et forløb.

  Læs hvad andre typisk har af tanker, inden de investerer i et smertecoachingforløb

  Line

  “Min største bekymring var, om det overhoved gav mening, og om jeg kunne ændre på noget som helst. Jeg tænkte om Mathilde kunne rumme det jeg havde med mig i livet, som højst sandsynligt ville komme frem.

  Det er stærkt at bede om hjælp, også selvom det kan føles som at miste kontrollen. Jeg er SÅ taknemmelig for det jeg har fået med. Hvis DU sidder og tænker om du overhoved kan hjælpes, så vil jeg sige DET KAN DU!

  Jeg vil sige at i Mathildes favn, er et fantastisk sted at være. Her er trygt og rart. Du bliver mødt med ærlighed og kærlighed, og af et ægte menneske. Du kan have fuld tillid til, at du kommer derhen, hvor det har betydning for DIG – hvor du ægte kan mærke en forskel.

  –  Line, 43 år, flexjob, senfølger efter viral meningitis

  Mette Schwaner - billede

  “Min største bekymring inden var at det foregik på zoom – jeg var bange for at mangle nærvær, men det er blevet gjort totalt til skamme, da Mathilde er super nærværende og kommer helt hjem i min stue. Jeg var ikke klar over hvor smart det var for mig at det var på zoom – der er ingen transporttid, jeg behøver ikke at tage det pæne tøj på. Jeg kan være mig selv for jeg møder ingen på min vej, da jeg ikke skal ud af mit egen hus.

  Jeg bestemmer selv om jeg sidder eller ligger ned og så kan jeg få kaffen på min helt egen måde. Jeg er så positivt overrasket over det og jeg vil ikke tøve med at anbefale Smerteguiden til andre.

  –  Mette Schwaner, 47 år, provstisekretær og tidligere smerteramt med stress

  10

  Jeg kunne fornemme inden at det var en dyb proces jeg skulle igennem med mig selv. Og jeg var faktisk i tvivl om jeg turde åbne op over for et næsten fremmed menneske. Og jeg var i tvivl om jeg turde være helt ærlig overfor mig selv. Jeg var måske lidt bange for hvad jeg ville finde ud af.

  Jeg følte mig fuldstændig rummet af dig. Du formåede at guide mig uden på noget tidspunkt at lægge ordene i munden på mig. Du fortalte mig aldrig hvad der var rigtigt eller forkert, men lod mig selv opdage hvad jeg har brug for. Du har hjulpet mig til at lære mig selv bedre at kende.Der var et helt naturligt flow i forløbet, som gav så meget mening.

  Samtidig var der plads til de opdagelser om mig selv jeg gjorde undervejs og den nødvendige tid til at fordybe mig i de ting jeg opdagede. Jeg følte mig virkelig på dybt vand undervejs, fordi jeg aldrig har arbejdet med mig selv på den måde før. Men samtidig var jeg helt tryg ved at du var der til at hjælpe mig og holde fast i mig når jeg følte jeg ikke kunne bunde.

  – Anonym klient med piskesmæld

  Dorthe Sommer

  “Jeg havde den tanke at Mathilde ville være endnu en ”smerteklog” i rækken, men efter at have set de opslag der kommer på insta, blev jeg nysgerrig fordi Mathilde kommer med hele pakken i sin rygsæk. Både den faglige viden om kroppen, det kognitive coaching aspekt der samler det hele menneske og vigtigst af alt det personlige aspekt, fordi Mathilde selv har mærket smerter. Jeg mangler ikke noget fra Mathilde, det hele supplerer hinanden virkelig godt og er velafvejet.”

  – Dorthe Sommer, 36 år, smerteramt på 9.år efter overfald/traume på ben.

  Lotte Bonderup

  Jeg var nervøs for om jeg var klar til at grave dybt i mig selv, og om jeg havde overskuddet til at arbejde med mig selv. Mathilde har været utrolig behagelig at tale med, og jeg har følt mig hørt og set på det niveau jeg var på. Det har været en meget tryg og positiv proces.

  Jeg plejer at forklare det på den måde, at jeg i starten syntes at fremtiden var helt sort, efter første samtale med Mathilde, følte jeg at der var et lille lys foran mig, og efter vores sidste samtale syntes jeg at fremtiden var meget lys. Lyset er bare blevet større og større for hver gang. Det er virkelig fedt at se hvor langt jeg var kommet.

  Jeg er så taknemlig for dette forløb og vil anbefale det til alle der kæmpe med kroniske smerter. Jeg har fået en forståelse for hvordan smerterne arbejder i min krop, og samtidig lært at min krop er foranderlig, smerterne er ikke skadelige og diagnosen er ikke den stopklods i mit liv som jeg havde frygtet.

  Mathilde har været utrolig empatisk og forstående, og jeg føler at hun har mødt mig i de problemstillinger jeg har haft. Jeg har fået troen på fremtiden, har lært så meget om hvordan jeg kan leve bedre på trods af fibromyalgi.

  – Lotte Bonderup, 43 år, mor til Johan og Josefine og gift med Michael, fibromyalgi

   

  Læs 5 ofte stillede spørgsmål.

  Hvad er en gratis smertevurdering?

  En gratis smertevurdering er et videoopkald på ca. 45 minutter hvor jeg sætter mig ind i dine smerter, din situation og giver dig min uforpligtende anbefaling om hvad du kan gøre lige nu for at få det bedre og du kan få svar på de spørgsmål du har ang. forløb eller din smertesituation.

  Hvordan foregår en smertevurdering helt lav-praktisk?

  Helt lav-praktisk foregår en smertevurdering ved at du booker en tid til en ‘smertevurdering’ i min kalender, hvorefter du modtager en mail med et link til et videoopkald, som du trykker på til den aftalte tid. Efter din smertevurderingssessionen modtager du en mail med min uforpligtende anbefaling og evt. et link til et forløb, i tilfælde af at jeg vurderer at jeg kan hjælpe dig.

  Hvad er de 2 formål med en smertevurdering?

  Første formål: Du får vurdering af din situation og min uforpligtende anbefaling ud fra min smertevurdering.

  Efter at jeg har lyttet til din smertehistorie, symptomer og situation, får du, ud fra min specialviden om smerter, en vurdering af dine smerter og min anbefaling til din situation. Det får du uanset om du vælger et forløb med mig eller ej. Jeg tager mig tid at svare på dine spørgsmål ang. forløb og du får et indblik i hvordan jeg arbejder.

   

  Andet formål: Jeg skal vurdere om jeg mener at jeg faktisk kan hjælpe dig og din situation.

  Jeg opstarter aldrig et forløb op, med mindre jeg vurderer at jeg faktisk kan hjælpe dig. Det er spild af tid, penge og ressourcer – og de fleste der kommer til mig, har allerede brugt RIGELIGT med tid, penge og ressourcer på behandlinger uden effekt. Derfor vil jeg have en ordentlig vurdering af dig og dine smerter, og en tage en grundig forventningsafstemning om hvad du ønsker at opnå og hvad du kan forvente af at få ud af et forløb hos mig.

  Er det reelt uforpligtende, eller er det bare noget du siger?

  Ja, det er reelt gratis og uforpligtende.

  Jeg har den fulde forståelse for at hvis du er landet her hos Smerteguiden, så har du med al sandsynlighed allerede brugt meget tid, mange penge og enorm mange ressourcer på at finde en vej ud af dine smerter. Og det er fuldstændig almindeligt og virkelig okay at du er skeptisk over for en nye behandler, der lover en masse gode ting, og som er online og med en nye smertevidenskab bag sig. Jeg har fuld forståelse for at du har mange kritiske (men måske også virkelig nysgerrige) spørgsmål og netop derfor kan jeg sagtens sætte mig ind i at du har lyst til at tale med mig først og undersøge om det egentlig er det rette for dig.

  Dertil er det også et krav fra min side at have disse gratis smertevurderinger, for jeg starter aldrig et forløb med mindre jeg mener at jeg kan hjælpe dig.

  Så tøv ikke med at booke en tid. Det er virkelig gratis, risikofrit og uforpligtende samtale, som hjælper dig et skridt videre, uanset hvad vi finder ud af.

  Book din tid her.

  Kan du hjælpe med min diagnose?

  Det er netop derfor jeg har lavet en gratis smertevurdering, for at du og jeg kan vurdere om jeg kan hjælpe dig med din diagnose, smerter og situation. For det er ikke kun diagnosen der afgører hvorvidt jeg vurderer om jeg kan hjælpe dig, men også dine nuværende situation, hvad du søger hjælp til ift. din diagnose, smerter og udfordringer. Jeg har 10 års bred erfaring i at hjælpe med mange typer smerter og diagnoser, men jeg kan ikke hjælpe alle. Derfor er det et krav inden opstart af et forløb at du tager en gratis smertevurdering, så hverken du eller jeg bruger unødig energi, tid og ressourcer med mindre jeg mener jeg kan hjælpe dig og din diagnose og smerter.

  Book din tid her.

  Smertecoachings formål er at hjælpe dig til mere frihed og mindre smerte

  Start med en gratis, risikofri og uforpligtende vurdering af om,  og hvordan smertecoaching kan hjælpe dig.

  Book en smertevurdering

  Det er risikofrit og uforpligtende.

  Har du spørgsmål?

   Kom i gang for 0 kr.

   Vælg en af Smerteguidens velkomstgaver.