Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  1-1 Smertecoachingforløb

  // Mere frihed – mindre smerte

  1-1 Smertecoachingforløb

  // Mere frihed – mindre smerte

  Smerteguiden holder barsel fra d. 01.10.2022

  Smertecoaching er:

  • Et individuelt skræddersyet forløb
  • Hjælp til dig der sidder fast i smerter, med at opnå større mental bevægelsesfrihed, så du kan leve fremfor kun at overleve.
  • At du lærer indsigt i dig selv, din krop og dit beskyttelsessystem, som dine smerter er en del af.
  • At opbygge evnen til venligt at samarbejde med dig selv og din krop, så du ikke længere er i tvivl om hvad du, og din krop kan og vil – og hvad du så vil prioritere.
  • Et fremad-fokuseret samarbejde, som helt lav-praktisk får din nye viden omsat til reel handling i din hverdag, og ikke bare snak.

  Smerteguiden overgik alle mine forventninger, jeg er kommet langt længere end jeg troede var muligt. Jeg ved at Mathilde mærker ind i det enkelte menneske og anvender de værktøjer, som er rigtige for vedkommende. Hun mærkede og forstod mig, hvorfor jeg intet har manglet på noget tidspunkt. Tværtimod har hun givet mig meget mere, end hvad jeg kunne ønske. Alt dette udgør et selvkærligt samarbejde med min krop.

  Da jeg havde mit første møde med Smerteguiden sad jeg med et frygtløst og knust hjerte, da jeg simpelthen bare var bange for, at jeg skulle være syg for evigt.

  Jeg havde alt for store udsving, fordi jeg overhørte mig selv og jeg væltede hele tiden.

  Jeg havde en følelse af, at “nu bliver det ikke bedre, jeg kan ikke opnå mere balance end jeg har nu, sådan her er mit liv bare”.

  I dag lever jeg et liv, som jeg føler er ren LUKSUS.

  Jeg prioriterer mig selv, jeg er i kontakt med min krop, jeg nyder livet, og jeg griner dagligt over hvor “let” det er. Ikke dermed sagt at det ikke har været en kamp at nå hertil, men jeg griner af ren lykke over at jeg er nået så langt.

  Jeg er tilmed begyndt at dyrke yoga igen og jeg nyder det i fulde drag.

  Mathilde er det varmeste væsen, som både ser dig, forstår dig og anerkender dig. Hun har dig i hånden hele vejen mod dit mål – og endnu længere.”

  –  Michelle Fischer, 20 år, under uddannelse og tidligere 2-3 års smerteramt med kronisk inflammation

   

  Du længes efter:

  • Forståelse af dine smerter, så du ikke længere skal bekymre dig om hvad du “må og ikke må”.
  • Bevidsthed og tillid til dig selv og din krop, så du kan føle dig fri til at leve, fremfor at overleve.
  • At skabe selvvenlige og opbyggende vaner, der fastholder dig i dét, som nærer dig, så du ikke længere oplever store svingninger.
  • Én behandler, der grundigt sætter sig ind i din historie, dine symptomer og dit liv – og hjælper dig trygt igennem dit smerteforløb.

  ” Jeg har følt mig mødt, set og hørt i præcis det, der har fyldt hos mig, og hvad jeg havde brug for at arbejde med. Hun har guidet mig, og sammen har vi fundet en vej.

  Hvis man står i livet med smerter og har svært ved at se lyset og vejen frem, så er Smerteguiden den bedste hjælp til at finde håb og mod på livet.

  Jeg er så taknemmelig for muligheden for at samarbejde med Mathilde.”

  –  Solvejg Jørgensen, 36 år, rygopereret, lever med fibromyalgi

  Overvejer du om smertecoaching kan hjælpe netop dig?

  “Jeg var positivt overrasket over, hvor meget og hvor hurtigt du kunne få skåret ind til benet og gøre mine udfordringer konkrete og samtidig se dem i en kontekst.

  Det gav mig selv et bedre overblik over min situation og muligheden for at se den røde tråd i udfordringer og mønstre.

  Smertecoaching er en helhedstænkende og øjenåbnende læring. Jeg er blevet bedre til at mærke, hvad jeg har brug for, og at det er ok, at jeg tager mig selv om min krop alvorligt, men også den bagvedliggende forståelse af smertemekanismer.

  Det er så ufatteligt vigtigt som kronisk smertepatient at få helhedstankegangen med så tidligt som overhovedet muligt!! – og som jeg har sagt skal du bare have udbredt din arbejdsmetode til så mange som muligt 😊.

  Min oplevelse af Smerteguidens online forløb er, at Mathilde trygt og helhedstænkende har været med til at skabe en forståelse over for mange af de frustrationer og oplevelser, jeg som smertepatient har været ramt af, og samtidig guider hun mig enkelt og ligetil i retning af, hvordan jeg kan arbejde for at komme videre mod mine mål.”

  –  Dorthe Laursen, 45 år, i flexjob, kronisk smertepatient/fibromyalgi

  Hvem er Smerteguiden?

  Kort fortalt er jeg Mathilde Kehler, 37 år og er stifter af Smerteguiden, bor i Sorø med min mand og vores skønne hus midt i naturen, hvor jeg går og løber min energi ud.

  Jeg er Diplom Muskuloskeletal Fysioterapeut, smertespecialist og certificeret kliniker fra Dansk Selskab for fysioterapi. Jeg har arbejdet 9 år som privatpraktiserende fysioterapeut på klinik med speciale i vedvarende smerteproblematikker.

  Jeg er uddannet coach og Professional Certfied Coach-certificeret fra International Coach Federation og har speciale som stresscoach, facilitator og iværksættercoach. Jeg har deltaget som medunderviser på Stresscoach Master Specialet og har fungeret som coachtræner hos Sofia Manning i over 2 år.

  Jeg er uddannet Mindfulness Instruktør med Speciale i smerte og ubehag hos Heinrich Johansen som har arbejdet med smertehold på både Riget og Skejby og bruger det venlige mindfulness mindset i hver klientmøde, jeg har.

  Redskaber, teorier og teknikker fra alle 3 uddannelser har dannet Smertecoaching. Jeg skræddersyr smertecoachingforløbet personligt til dig.

  Smerteforløb og priser

  • Køb et klippekort på 5 eller 10 sessioner (mulighed for ratebetaling)
  • Du får mail med din klippekortskode og link til min kalender
  • Du booker din session i kalenderen
  • Du modtager en guide til din første session
  • Alle sessioner foregår uden transporttid, nemlig online og varer 90 min.
  • Er du ny på zoom? Bare rolig, du modtager en letlæselig guide i første mail.
  • Mit ønske er at du føler dig tryg, imødekommet og fri til at være dig i sessionerne. Du er i centrum.

  Tidligere klienter har spurgt

  Hvor lang tid tager det

  Hver session varer 90 min.

  Hvad er Smertecoaching?

  Smertecoaching er et samtaleværktøj og et menneske-mindset til at skabe overblik over det samlede billede af, hvor du er i dit liv lige nu. Derefter skaber vi en tydelig plan for hvor du vil hen, og sammen finder vi din vej til at lukke hullet mellem de to destinationer.

  Hvilke diagnoser passer til Smertecoaching?

  ‘Smerte er hvad du end det menneske der oplever det, siger det er’ Margo McCafferey, 1968. Hvis du siger du har ondt og tænker at jeg kan hjælpe dig med smertecoaching, så er der ikke en diagnosespecifik begrænsning på om det er for dig. Det vigtigste er at du tænker at et forløb omkring dine smerter, forståelsen af dem, håndteringen af dem, fremadfokuseret at leve mere frit til trods for, eller fri for smerter er dig, så vil jeg hjælpe dig.

  Eller skal du altid være velkommen til at skrive en mail til mig, eller booke en gratis afklarende samtale på knappen her på siden. Jeg er her for at hjælpe dig finde den rette vej for dig.

  Skal jeg vælge 5 eller 10 sessioner?

  Der er især 2 ting der afgør om du skal vælge 5 eller 10 klip.

  • 1 – Hvad er dit udgangspunkt?
   • Hvor længe har du haft smerter?
   • Har du prøvet coaching før eller er du helt ny?
   • Hvor fanget føler du dig?
   • Hvor indgribende er det i dit liv?
   • Ser du dig selv som meget selvstændig, eller fungerer du bedst med tæt, tryg støtte?
   • Er du helt ny eller garvet i moderne smerteforståelse?
  • 2 – Hvad er din målsætning?
   • Hvor ambitiøs er du?
   • Er det en reel livsforandring du ønsker?
   • Er det en mindre problematik du vil have løst?
   • Er du bekendt med at arbejde med dig selv?
   • Hvor dedikeret er du til at NU skal det simpelthen forandres, eller er det et skridt ad gangen?

  Disse spørgsmål vil jeg også tale med dig om i den gratis afklarende samtale, så evt. blot lad dem synke ind lige nu indtil du og jeg tager en snak sammen. Jeg glæder mig til at se dig i min kalender.

  // Venligst Mathilde

  Mit mål er i bund og grund at hjælpe dig med at tro på dig selv og dine egne evner til at stå i modstand, uden at miste dig selv.

  Du kan lytte til videoen her, om hvordan en gratis afklarende samtale foregår, helt lav-praktisk.