Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis

    Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

    [contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

    Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

    [contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

    Privatlivspolitik og handelsbetingelser

     

    Privatlivspolitik

    Opdateret den 13.februar 2021

    Dette website ejes af:

    Smerteguiden.dk v. Mathilde Kehler, Valdemarsgade 65,1 th, 1665 København V

    Mail: mk@smerteguiden.dk og tlf. 28250201

    CVR: ​​34935181

    Smerteguiden.dk indsamler digitale oplysninger om dig på to måder:

    • Ved brug af cookies
    • Ved at du selv afgiver oplysninger i forbindelse med udfyldelse af formularer på hjemmesiden ifm. tilmelding til nyhedsbrev, køb af en ydelse

     

    Hvad er cookies?
    Første gang du besøger min hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er fx en cookie der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site hver gang du kommer på besøg.

     

    Hvad bruger jeg Cookies til?
    Cookies er med til at fortælle os om dit besøg.
    For at fastlægge, hvem der besøger Smerteguiden.dk, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her kan vi indsamle informationer om hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange sider du læser, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke annoncer du ser osv. På den måde kan vi sikre os, at du ikke kun ser de samme bannerreklamer igen og igen, og samtidig tilstræbes det, at du ser reklamer, som kan finde interesse for dig.

     

    Hvor længe opbevarer vi cookies?
    De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varieret antal måneder fra sidste gang du var inde på inspirecoach.dk. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan læse nedenstående om hvordan du kan slette disse cookies.

    Sådan fjerner du cookies på din enhed: LÆS VEJLEDNING HER

     

    Disse data anvendes til følgende formål:
    Data indsamlet via nyhedsbrev, oprettelse af medlemsprofil mv. anvendes til at sende dig inspiration og hjælp til selvudvikling samt markedsføring af mine produkter via nyhedsbrevet. Data indsamlet i forbindelse med køb anvendes kun til at levere og fakturere ydelsen.

     

    Dataopbevaring og sletning af data:
    Jeg opbevarer dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

    Oplysningerne anvendes kun til det formål, de er indsamlet og bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere er relevant.

    Kategorier af personoplysninger:
    Jeg lagrer og anvender personoplysninger som navn og e-mail. I nogle tilfælde lagrer jeg også dit telefonnummer, hvis vi har talt sammen, eller din adresse.

     

    Kilder:
    Jeg har modtaget dine oplysninger:

    • Direkte fra dig, hvis du har tilmeldt dig services på hjemmesiden eller andre steder på internettet.
    • Direkte fra dig, hvis du har købt et produkt eller en ydelse af mig.

    Behandlingsgrundlag:

    Jeg er nødt til at lagre dine oplysninger af en eller flere af følgende årsager:

    • For at jeg kan levere min service til dig – fx et onlineforløb.
    • For at jeg kan overholde mine forpligtelser i forhold til SKAT og bogføring.
    • For at kunne markedsføre min virksomhed.

    Modtagere:

    Jeg kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

    Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, som garanterer, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

    • Stripe til betaling af produkter og ydelser.
    • WordPress og EasyMe til håndtering af booking og køb af onlineforløb samt cookies ifm. besøg på min hjemmeside.
    • Dinero og EasyMe til håndtering af mailadresser til udsendelse af fakturaer og nyhedsbreve.

    Opbevaring:

    Dine personoplysninger opbevarer jeg så længe, det er påkrævet til de formål, der er nævnt:

    Nyhedsbreve: 

    • Så længe du modtager nyhedsbreve fra mig og ikke har trukket dit samtykke tilbage – ved at afmelde det, opbevarer jeg din mailadresse.

    Ved køb af ydelser eller produkter:

    • Hvis du har købt en af mine ydelser eller et af mine produkter, opbevarer jeg dine personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold – dette er jeg forpligtet til i henhold til bogføringsloven.

     

    Oplysning, ændring og sletning:

    Du kan altid kontakte mig på for at høre, hvilke personoplysninger jeg har om dig.

    Hvis der er fejl i oplysningerne, kan du bede om, at de bliver rettet.

    Hvis du ikke længere ønsker, at jeg skal anvende din mailadresse til at udsende nyhedsbreve og markedsføring, kan du til enhver tid afmelde den via link i den enkelte nyhedsmail.

    Jeg forbeholder mig retten til løbende at foretage ændringer i denne privatlivspolitik. Ved ændringer opdateres datoen øverst i privatlivspolitikken.

    Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på min hjemmeside. Sker der væsentlige ændringer, vil du modtage en meddelelse om det.

    Venligst

    ​Mathilde Kehler // Smerteguiden.dk

     

     

    Handelsbetingelser

    Produkter og tjenester udbydes af Smerteguiden, Mathilde Kehler, Valdemarsagde 65, 1 th., 1665 KBH V

    CVR 34935181, Kontaktes på mail: mk@smerteguiden.dk

    Produkter kan købes med Dankort eller Mobile pay. Alle priser er i danske kroner.

    Ved køb af online produkter, sker leveringen som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage. Nogle online kurser modtages ikke lige efter en betaling, men frigives først på en bestemt dato. I så fald er det noteret på salgssiden.

    Enhver tvist mellem Smerteguiden og køber, løses efter dansk lov.

     

    Rettigheder

    Alle rettigheder til produkter tilhører Mathilde Kehler.

    Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt. Købet er personligt og må ikke lånes, sælges eller videregives til andre uden forudgående skriftlig aftale med Mathilde Kehler. Med mindre andet er angivet, er beløbet en engangsbetaling og trækkes med det samme. Nogle beløb vil foregå i ratebetalinger. I så fald er det noteret på salgssiden.

     

    Ratebetalinger (kursus betalt i rater)

    Ratebetaling er et online kursus, hvor betalingen er delt op i rater (her er det ikke muligt at stoppe en betaling). Ved tilmelding binder du dig til at betale alle rater og hvis raterne udebliver, overgives sagen med det samme til inkasso via Dinero.

    Ved udeblivelse af betaling, følges denne plan:
    – Venlig påmindelse via mail (sendes til samme mail som online kurset er købt med). Adgang til kurset lukkes midlertidig indtil betalingen genoprettes.
    – Venlig påmindelse nr. 2 via mail (sendes til samme mail som online kurset er købt med).
    – 7 dage efter overskreden betaling: rykker nr 1.
    – 14 dage efter overskreden betaling: rykker nr 2. Rykkergebyr på 100 kroner tillægges regningen.
    – 1 måned efter overskreden betaling: Sagen overgives nu til inkasso via Dinero.

     

    Returret

    På 100 % live workshops ydes 14 dages fuld returret, hvis du fortryder dit køb. Dog senest 1 måned før workshoppens afholdelsesdato.

    Ved køb af delvist digitale produkter eller 100 % digitale produkter, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret. Ved tilmelding binder du dig til at betale det fulde beløb, også hvis beløbet er inddelt i rater. Husk derfor at læse beskrivelsen af produktet godt igennem, så du er sikker på, at du har lyst til at købe det. Du får det, der står i beskrivelsen. Der er ingen returret. Mærk efter om beskrivelsen passer til dig og stil alle dine spørgsmål før dit køb på mk@smerteguiden.dk

    Der er ingen returret, hvis beskrivelsen ikke er læst ordentligt igennem inden køb eller hvis du af personlige årsager ikke ønsker at købe alligevel fx at personlig økonomi har ændret sig eller du har skiftet mening. Du får heller ikke refunderet dit køb, hvis du ikke har opnået det ønskede resultat, jeg kan kun give dig alle redskaberne, det fulde ansvar for at nå i mål, er dit eget. Læs derfor beskrivelsen af produktet, se på din økonomi og stil alle dine spørgsmål inden dit køb. Tak.

     

    Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

    Jeg bekræfter at jeg er bekendt med persondataforordningen, som træder i kraft 25. maj 2018, og jeg bestræber mig på at opbevare oplysninger på forsvarlig vis.

    •  Jeg har ved alle sign up boxe tydeliggjort, at når man giver mig sin emailadresse, skriver man sig samtidig op til mit nyhedsbrev. Man kan altid afmelde sig i bunden af alle mine nyhedsbreve.
      •   Jeg opbevarer emailadresser i EasyMe, som alle overholder GDPR’s retningslinier.
      •   Jeg har indsamlet databehandleraftaler fra alle de mennesker som arbejder for mig og fra alle de programmer jeg bruger, for at sikre personlig data fra at blive misbrugt.
      •   Jeg opbevarer emailadresser da jeg laver online kurser, som jeg sælger online gennem nyhedsbreve. Jeg opbevarer emailadresserne indtil læseren afmelder sig eller indtil min virksomhed ophører. Læseren kan til enhver tid afmelde sig nederst i alle mine nyhedsbreve.
      •   Jeg opsamler desuden data gennem Google Analytics og Facebook Pixel, som jeg bruger til at reklamere via Facebook adds.

    Alle der køber mine online kurser, handler gennem EasyMe, hvor man kan vælge at betale med sit Dankort gennem Nets. Når man handler, bliver ens oplysninger derfor gemt hos EasyMe og Nets.

     

    Klager

    Kan ske på mk@smerteguiden.dk.

    Pr. 15.02.16 kan ODR-platformen benyttes, hvis du ønsker at klage.

    Venligst Mathilde Kehler // Smerteguiden.dk

     

     

     På EasyMe modtager de denne samtykkeerklæring:

    I henhold til persondatalovgivningen giver jeg hermed samtykke til, at Smerteguiden opbevarer de oplysninger, jeg giver til vedkommende – herunder CPR nr. og helbredsoplysninger – i forbindelse med fysioterapeutiske og coachende sessioner.

     

    Jeg er gjort opmærksom på, at formålet med behandlingen af mine oplysninger primært er opfyldelse af journalpligt samt den fordel der er ved, at Smerteguiden har oplysningerne tilgængeligt.

     

    Jeg er informeret om, at hvis jeg ikke længere ønsker, at Smerteguiden benytter mit samtykke som grundlag for at behandle ovenstående oplysninger, kan jeg tilbagekalde mit samtykke. Tilbagekaldelsen sker alene med virkning for fremtiden, og får ikke virkning for de oplysninger, som tidligere er behandlet baseret på mit samtykke.