Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  Klienthistorier

  Læs her hvordan andre har opnået frihed fra smerterne.

  DortheHermann

  Jeg var positivt overrasket over, hvor meget og hvor hurtigt du kunne få skåret ind til benet og gøre mine udfordringer konkrete. Det gav mig et overblik over min situation og en røde tråd i udfordringer og mønstre.

  Jeg var positivt overrasket over, hvor meget og hvor hurtigt du kunne få skåret ind til benet og gøre mine udfordringer konkrete og samtidig se dem i en kontekst. Det gav mig selv et bedre overblik over min situation og muligheden for at se den røde tråd i udfordringer og mønstre.

   

  Jeg er blevet bedre til at mærke, hvad jeg har brug for og at det er ok, at jeg tager mig selv om min krop alvorligt, men også den bagvedliggende forståelse af smertemekanismer og opnå en ro i at det er normalt at opleve meget af det jeg har gået igennem af smerter og udfordringer.

   

  Smertecoaching er en helhedstænkende og øjenåbnende læring om såvel den fysiologiske som den psykologiske årsag til hvorfor vi oplever smerter/kroniske smerter. Det er så ufatteligt vigtigt som kronisk smertepatient at få helhedstankegangen med så tidligt som overhovedet muligt!! – og som jeg har sagt, skal du bare have udbredt din arbejdsmetode til så mange som muligt 😊.

  Min oplevelse af Smerteguidens online forløb er, at Mathilde trygt og helhedstænkende har været med til at skabe en forståelse over for mange af de frustrationer og oplevelser, jeg som smertepatient har været ramt af, og samtidig guider hun mig enkelt og ligetil i retning af, hvordan jeg kan arbejde for at komme videre mod mine mål.

   

  – Dorthe Laursen, lænderygssmerter og fibromyalgi

  Anne Bjørn

  Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har lagt mig på en briks og modtaget smertebehandling. Det her er ikke symptombehandling.

  Jeg er positivt overrasket over, hvor stor betydning det har haft, at have dig som coach og dermed dine øjne og ekspertise til rådighed på lige netop mine problemstillinger. Du har hjulpet mig med fornyet motivation for nydelsesfuld bevægelse og helt lavpraktiske indsigter i, hvad der er nødvendigt for at nå mine mål. Du har givet mig indsigt i min beskyttelsestærskel, hvorfor den er der, og hvad der trigger den og hvad der får den i ro. Du har set mig! Og det har gjort en kæmpe forskel.

   

  Før tænkte jeg ”nu igen, hvorfor mig, det bliver aldrig bedre” og i den dur. Der er en gave i for alvor at erfare, at der er ikke noget quick-fix, men at der til gengæld er mindst 100 små parametre, man kan skrue på. Det lyder måske fjollet at fremhæve det som den største forandring, for et ændret fokus er ikke en handling eller en ydre forandring i sig selv. Men jeg havde for længst opgivet at have ”velvære” som mål for mig selv, og i stedet havde jeg et mindset a la ”jeg har det dårligt meget af tiden, men det skal ikke forhindre mig i at..” Så det er en forandring i sig selv.

  Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har lagt mig på en briks og modtaget smertebehandling. Efter endt behandling går man hjem og fortsætter som man plejer, og håber på en effekt. Det her er ikke symptombehandling, og du skal selv gøre arbejdet, men Mathilde introducerer dig til gengæld på kompetent og empatisk vis til en ny måde at arbejde med dine smerter og hele dig.

  Smertecoaching er en måde at arbejde med smerter eller andre langvarige problematikker på som gør dig i stand til at tage ejerskab over dit eget liv og velbefindende og gør dig uafhængig af endeløse symptombehandlinger samtidig med at du får afmonteret skadelige overbevisninger om, at din krop er skrøbelig, at din krop er ødelagt og at din tilstand er kronisk. Du får en coach på sidelinjen som ser din unikke situation og kan bidrage med perspektiver, du ikke har tænkt på, men du skal selv gøre arbejdet, og det er et livslangt men yderst givende arbejde som er det hele værd.

   

  –  Anne Bjørn Friis, komplekse smerter siden teenageårene

  Mine smerter er gået fra 7/10 til kun at fylde 5/10 på kun 3 sessioner. Jeg er ikke så bange for smerterne mere.

  Mine smerter er gået fra 7/10 til kun at fylde 5/10 på 3 sessioner. Jeg er ikke så bange for smerterne mere.

  Jeg tænker mere tryghed i beskyttelsessystemet mere end at tænke ro i beskyttelsessystemet. Dét gør at jeg får mere naturlig bevægelse ind i min hverdag. Du har hjulpet mig med at tænke tryghed og at finde den underliggende motivation til at træne.

  Smertecoaching er at arbejde med smerteforståelsen og de ting, der ligger omkring smerten. Jeg arbejde med min motivation for træning, og første trin var at skulle forstå, hvorfor træning er godt, når man har smerter – det gør ‘koppen’ større.

  Det kan på sigt give mig mere frihed til at gøre de ting jeg gerne vil med min familie uden at være bange for, om jeg nu kan klare det, men derimod give tryghed til at jeg forstår min krops signaler og kan handle på det.

  Hvordan var din oplevelse af sessionerne?

  Mathilde er helt utrolig nem at tale med. Hun er rolig og lyttende og ved instinktiv, hvad man mener, hvis man ikke kan udtrykke sig – og hjælper nænsomt med at finde de rigtige ord. Jeg følte mig med det samme tryg ved Mathilde

   

   

  – Karina Rasmussen, 47 år, smerteramt med piskesmæld

  Af alle de behandlinger og samtaler jeg har været igennem hos både almindelige behandlere, psykolog og smerteklinik, da er det dig, der har hjulpet mig allermest. Det er jeg så taknemmelig for.

  Af alle de behandlinger og samtaler jeg har været igennem hos både almindelige behandlere, psykolog og smerteklinik, da er det dig der har hjulpet mig allermest. Jeg har fået troen tilbage på mig selv og på fremtiden.  Og det er jeg enormt taknemmelig over. Tak for dig.

  Jeg er positivt overrasket over så struktureret forløbet var. Der var et helt naturligt flow, som gav mening. For mig har det været lidt ligesom en opdagelsesrejse. Jeg har undersøgt hvilke adfærdsmønstre der tidligere har styret mig og sat spørgsmålstegn ved om de egentlig stadig er gode for mig i min nye hverdag. Der har været plads til de opdagelser om mig selv jeg gjorde undervejs og den nødvendige tid til at fordybe mig i de ting der dukkede op. Jeg følte mig virkelig på dyb vand undervejs, fordi jeg aldrig har arbejdet med mig selv på den måde før. Samtidig var jeg helt tryg ved at du var der til at hjælpe mig og holde fast i mig når jeg følte jeg ikke kunne bunde.

  Jeg har en bedre tro på at jeg kan rumme smerterne, fordi jeg er mere bevidst om hvad jeg har brug for. Jeg har troen på at jeg selv kan gøre en forskel og føler lidt at kontrollen er kommet tilbage på min banehalvdel.

  Jeg har undersøgt hvilke adfærdsmønstre der tidligere har styret mig og sat spørgsmålstegn ved om de egentlig stadig er gode for mig i en ny hverdag efter min ulykke. Jeg har undersøgt hvad jeg egentlig allermest har brug for lige nu, og hvad jeg kan gøre for mig selv for at opleve at blive et mere helt menneske i balance, trods smerterne.

  Hvad var din største modstand, bekymring eller barriere inden du startede et forløb hos Smerteguiden?

  Jeg kunne fornemmere at det var en dyb proces jeg skulle igennem med mig selv. Og jeg var faktisk i tvivl om jeg turde åbne mig op overfor et næsten fremmed menneske. Jeg var i tvivl om jeg turde være ærlig overfor mig selv. Jeg var måske lidt bange for hvad jeg ville finde ud af.

  Jeg følte mig fuldstændig rummet af dig. Du formåede at guide mig uden på noget tidspunkt at lægge ordene i munden på mig. Du fortalte mig aldrig hvad der var rigtigt eller forkert, men lod mig selv opdage hvad jeg havde brug for. Du har hjulpet mig til at lære mig selv bedre at kende. Jeg tør nu i højere grad at mærke mig selv og mine behov, i stedet for at flygte over på autopiloten.

  Den tanke der bliver ved med at dukke op og som stadig gør mig helt rørt, er at jeg tør rent faktisk godt at drømme om fremtiden nu. Og det er dejligt. Selvom smerterne måske stadig er der, får de ikke lov til at fylde det hele længere.

   

  – Anonym klient, 42, 4 år med kronisk hovedpine og følgesymptomer efter trafikulykke

  Jeg har også fået et godt udgangspunkt for gode snakke med kæreste, venner og familie – og dét er virkelig rart, for det kan være svært at starte samtaler om min smertekrop.

  Det har bare været et mega godt forløb og givende for mig og min situation! Jeg har også fået et godt udgangspunkt for gode snakke med kæreste, venner og familie – og dét er også virkelig rart, for det kan godt være svært at starte samtaler om min smertekrop.

  Jeg kan klart anbefale Smerteguiden til andre, der har brug for hjælp til at leve med smerter. Mathilde skaber et rigtig rart rum, hvor man får støtte hele vejen i sin proces. Desuden er Mathilde rigtig god til at inddrage teori, der også støtter dig i din selvopfattelse. Kæmpe anbefaling herfra!

  Hvad var din største modstand og barriere for at booke et forløb?

  Det var nok, at ”coach” tit er sådan et ord, alle efterhånden bruger, og det for mig ikke nødvendigvis har positive associationer. Jeg så webinaret med FAKS og der fik Mathilde virkelig vist, at hun er ekstremt dygtig både teoretisk og ift. forståelsen af, at ingen smertebilleder er ens. At vi alle bare kæmper lidt ekstra – og at smerter ikke rigtig står alene (for mig følger der fx også ofte kvalme, smerter andre steder i kroppen og ekstrem træthed med)…så blev jeg jo nødt til at prøve at skaffe mig et forløb 

  Hvad har forløbet givet dig?

  Forløbet har givet mig troen på, at jeg nok skal klare mig, selvom det gør ondt, og man måske ikke har lige så meget energi/overskud som andre i min alder. Det er et rart fundament.

  Jeg er blevet meget bevidst om min ”knoklestrategi”, og det er også blevet noget, vi joker om herhjemme, når jeg fx synes, jeg skal gøre et eller andet, som overhovedet ikke er vigtigt, før jeg kan slappe af på sofaen. Det er blevet SÅ tydeligt for mig, at jeg har brug for at være sej på alle parametre, før jeg kan sætte mig ned og tillade mig selv at være træt og have ondt. Og det er jo selvfølgelig helt skørt, når man er kronisk smertepatient (og alt-muligt-andet-patient på både Riget og Bispebjerg…)

  Mine smerter fyldte nok 7-8 stykker på en skala fra 1 til 10. Undervejs og efter forløbet fylder de mindre – og jeg tror det er en kombination af mange faktorer. Det er svært at sige noget klogt, men i dag fylder mine smertetanker nok 5-6 stykker, og nogen gange faktisk 00/10 –  men jeg er stadig bange for, den gode periode snart vil vende igen.

  Det vigtigste, jeg tager med mig, er helt klart ny energi, og at jeg godt må synes, det er uretfærdigt at have smerter. Jeg har nu en følelse af, at ”jeg-klarer-det-egentlig-ok-godt”.

  Hvordan fungerer et forløb helt lav-praktisk?

  • For mig har smertecoaching været sparring om, hvordan man kan leve med sine smerter. For mig har det været ekstremt godt, at der er blevet inddraget så meget teori i vores sessions. Det giver mig en tryghed på en eller anden måde – både i form af, at jeg ”passer ind i en teori”, og hvordan man kan arbejde med andre tilgange.

   

  • Det har også været rigtig fint, at Mathilde har brugt tavlen så meget. Det fungerer rigtig godt for mig at ”se det for mig” og rent faktisk føle, jeg lærer noget (om mig selv). Det har været rigtig givende at tænke på grafer inde i hovedet, når det gør rigtigt ondt.

   

  • Det har også været godt med lidt ”lektier”, som jeg har kunne gå og summe lidt over. Faktisk har jeg også brugt det meget til at inddrage mine pårørende. Fx har det været en virkelig god snak at tage emnet ”hvordan ser den perfekte dag ud for dig?” op med kæreste, venner og familie. Det er en god måde at prøve at forklare energiniveauer og behov på.

   

  • Det udfordrende har nok mest været, at det er svært at ændre på sig selv og sine tanker/vaner. Og det vil det jo nok altid være. Men det hjælper at vide, at der er flere måder at gribe ind an på – og at man kan få hjælp. Tak! 

   

  Smerteguiden levede helt op til mine forventninger. Det var dejligt at blive mødt af en forståelse af, hvor meget smerter påvirker på så mange forskellige aspekter i en hverdag. Det var en rar støtte at vide, man var i ”rum” med en, der reelt forstod, hvor lidt energi, man har, når man render rundt og er ”smerte-drænet”.

  For mig har der ikke været noget, der kunne optimeres. Det har været så godt for mig. Tusinde tak for det!

   

  … Og så kan man endda få tilskud fra Sygeforsikring Danmark! Det vidste jeg ikke, da jeg tilmeldte mig mit forløb. Dejligt plus!

  – Elisabeth Lindgreen Frimurer, 31 år, kommunikationskonsulent, kroniske galdestenslignende smerter

  Lotte Bonderup

  Jeg har fået forståelse for hvordan smerterne arbejder i min krop, og lært at min krop er foranderlig. Smerterne er ikke skadelige og diagnosen er ikke den stopklods i mit liv, som jeg havde frygtet.

  Smerteguiden levede 100% op til mine forventninger. Jeg havde selvfølgelig håbet på at det ville være et godt forløb, men at jeg fik så meget ud af det har overrasket mig.

  Da jeg startede fyldte mine smerter næsten alt i mit liv. Jeg syntes stadig at smerterne fylder, men de styrer ikke mit liv på samme måde. Mathilde hjalp mig med at acceptere at jeg oveni min diagnose med fibromyalgi også havde en store stressreaktion, og hun har hjulpet mig rigtig meget med at få styr på stressen, og lært mig hvordan jeg kan arbejde med mig selv og mit mindset så jeg kan få det bedre.

  Jeg syntes endelig at jeg kan se lys for enden af tunnelen. Jeg plejer at forklare det på den måde, at jeg i starten syntes at fremtiden var helt sort, efter første samtale med Mathilde, følte jeg at der var et lille lys foran mig, og efter vores sidste samtale syntes jeg at fremtiden var meget lys. Lyset er bare blevet større og større for hver gang.

  Jeg har fået en klar retning at fokusere på. Da jeg startede følte jeg at alle mine tanker, sanser og ideer stak i 100 forskellige retninger, jeg var forvirret og stresset over min nye situation som kronisk syg, og havde slet ingen overblik over hvordan mit nye liv skulle være. Mathilde fik mig til at fokusere på hvad der var og er vigtigt for mig, så jeg kunne sortere alt andet støj væk.

   

  Livshjulet her jeg været meget glad for, at udfylde det første gang, hvor jeg blev tvunget til at tage stilling til mit liv, og så til den øjenåbner da vi udfyldte det igen. Det var virkelig fedt at se hvor langt jeg var kommet. Og at opdage at de ting man troede var så vigtige for en i starten, slet ikke fyldt noget mere f.eks. at have et arbejde. Med hensyn til stress har modellen med at gøre sin kop større været noget som jeg virkelig har brugt i hverdagen, når jeg lige skulle pejle mig ind på mine egne prioriteter været guld værd.

   

  Hvad var din største modstand, bekymring eller barriere inden et forløb hos Smerteguiden?

  Jeg var nervøs for om jeg var klar til at grave dybt i mig selv, og om jeg havde overskuddet til at arbejde med mig selv. Mathilde har været utrolig behagelig at tale med, og jeg har følt mig hørt og set på det niveau jeg var på. Det har været en meget tryg og positiv proces.

   

  Du har hjulpet mig med at finde et fokus og målsætninger i mit liv med fibromyalgi. Jeg har lært at prioritere mig selv, og ikke mindst at det er ok at jeg vælger mig selv. Jeg har fået en forståelse for hvordan smerterne arbejder i min krop, og samtidig lært at min krop er foranderlig, smerterne er ikke skadelige og diagnosen er ikke den stopklods i mit liv som jeg havde frygtet. Det har betydet rigtig meget for mig at vi har arbejdet meget med det stress som jeg kæmper med, det har hjulpet mig rigtig meget.

   

  Jeg er så taknemlig for dette forløb og vil anbefale det til alle der kæmpe med kroniske smerter. Mathilde har været utrolig empatisk og forstående, og jeg føler at hun har mødt mig i de problemstillinger jeg har haft. Jeg har fået troen på fremtiden, har lært så meget om hvordan jeg kan leve bedre på trods af fibromyalgi.

  – Lotte Bonderup, 43 år, mor til 2 og gift med Michael og nydiagnosticeret med fibromyalgi

  Jeg troede ikke, at jeg nogensinde ville få det bedre. Jeg startede forløbet helt knust, håbløs, ødelagt og magtesløs. Mine smerte fyldte 10 på en skala ud af 10. Nu står jeg her, 5 måneder senere, efter 6 sessioner, er de nu nede på 3-4.

  Jeg startede forløbet helt knust, håbløs, ødelagt og magtesløs. Mine smerte fyldte 10 på en skala ud af 10. Efter 6 sessioner, er de nu nede på 3-4. Smerteguiden overgik alle mine forventninger.

  Forløbet har ændret mit mindset. Du har især hjulpet mig med at finde mig selv på ny. Altså mig, fra før smerterne overtog min identitet, så nu kan jeg se fremtiden i øjnene med glæde og håb. Den største forskel er, at jeg har fundet mig selv, jeg har bygget mig selv op, og fik håbet tilbage.

  Min mand siger, at han har fået sin kone tilbage – min børn kan se deres mor er mere glad og med mere overskud. Mine smerter fylder ikke længere mit liv og jeg har ikke længere et stærkt behov for at vide, hvor de kommer fra. Hvis jeg får flare-ups, lytter jeg til min krop og bruger de værktøjer fra min flare up værktøjskasse. Jeg forsøger ikke at spå om, at jeg ikke kan det ene eller det andet, men ser hvad der kan lade sig gøre, når jeg når dertil.

  Hvis du kæmper med smerter, kendte eller ukendte, hvis de fylder (for) meget i dit liv, vil jeg give mine varmeste anbefalinger til Smerteguiden. Mathilde er utrolig dygtig til at vejlede, lytte, anerkende og tager én og ens smerter alvorligt.

  Jeg må blankt indrømme, at jeg ikke troede, at jeg nogensinde ville få det bedre, selv om det var præcis det, jeg ønskede. Og nu står jeg her, 5 måneder senere, glad, håbefuld, utrolig taknemmelig, med ændret mindset og med mod på livet igen.

  Vi har nu booket den rejse til USA, som vi længe har drømt om, men har haft udskudt i snart 2 år pga. smerterne. Ikke længere!

  Jeg har kun masser af ros til dig, Mathilde. Jeg kunne ikke have gjort det uden dig og din kyndige og omsorgsfulde vejledning. Det har været en fantastisk rejse og jeg er vildt taknemmelig for at jeg havde dig med på den.

  –  Kasia W. Laursen, 55 år, folkeskolelærer, kroniske smerter

  Mathilde er en af de få behandler, jeg har mødt igennem de snart 5 år, jeg har haft langvarige gener af hjernerystelse og piskesmæld, som har hjulpet mig videre.

  Smerteguiden aka Mathilde er en af de få behandler, jeg har mødt igennem de snart 5 år, jeg har haft langvarige gener af hjernerystelse og piskesmæld, som har hjulpet mig videre. Hun har kæmpe viden om smerter og er en fantastisk formidler.

  Jeg har flyttet fokus i mine tanker og skabt mere glæde og succes i mine nødvendige genoptræningsforløb på alle fronter. Jeg har følt mig set, forstået, anerkendt og jeg er blevet løftet i det, jeg var parat til. Du har hjulpet mig med at finde retning og skabe synlighed i, at det jeg gør, er godt og at jeg faktisk er ret autentisk i min egen opfattelse af min situation.

  Du er et af de mennesker (fagpersoner) der har været allerbedst til at se hele mig uden at gøre det til et psykisk problem. Det er jeg dybt taknemmelig for. Jeg føler du har ramt mig lige i kernen og jeg er blevet klogere på smerteforståelsen og har fået øjnene op for at hold da op, hvor gør jeg det godt. Tak for det.

  Smertecoaching er på et højt plan i smerteforståelse og håndtering af smerte og især at du guider på en let måde i synligheden i hvordan man selv er med til at påvirke sin smerteforståelse. Jeg er vild med det du laver og din måde at formidle på. Det er tydeligt at du har en god viden og at du brænder for det. Jeg forstår hele konceptet og det er lettilgængelige og de rykker når man arbejder seriøst med dem.

  Jeg har også fået en forståelse for smerteforståelse og håndtering og fundet mine egne blinde vinkler og blevet opmærksom på hvorfor det noget gange kan være så svært at snakke med fagfolk, når vi snakker ud fra hver vores forståelser og blandede forståelser.

  Det der fylder mest, er at jeg har fundet mine næste sten at træde på. Jeg har fået ro i det og kombinationen af at jeg knokler med at komme i mål med genoptræning mm og kun nå meget få skridt på meget lang tid er kommet lidt mere i baggrunden, fordi du har fået mig til at forstå at jeg gør det godt. Jeg har rykket mig ved at være i forløb hos dig.

  Du er enestående fantastisk til at guide og hjælpe på vej.

  –  Anonym klient, 35 år, 5 år med hjernerystelse og piskesmæld

  At få smerterne ned, har ikke været mit vigtigste fokus, men det har for mig været vigtigt at få livet omkring til at fylde mere, så alting ikke forsvinder i sygdom.

  Smerteguiden mere end levede op til mine forventninger. Smerterne fylder mindre – men jeg har svært ved at sætte tal på, da det for mig handler om mange andre faktorer end smerter.

  At få smerterne ned,  har ikke været mit vigtigste fokus, men det har for mig været vigtigt at få livet omkring til at fylde mere, så alting ikke forsvinder i sygdom.

  Gennem dialog er det blevet klart for mig, hvilke områder der fylder uhensigtsmæssigt i mit liv – og hvilke jeg gerne vil have meget mere af.

  Min største overraskelse har nok været hvor vigtig struktur er for mig, for at jeg bedre kan fungere. Vi har arbejdet med min besættelse af fysisk aktivitet – hvor vi arbejder på at få det til at fylde en mere naturlig del af mine tanker. Du har hjulpet mig med at sætte struktur på min hverdag og minde mig om at de er de små skridt, der gør den store forskel. Jeg er blevet væsentlig bedre til at sætte mig selv først – og øver mig i at italesætte hvad og hvornår noget er svært for mig.

  Et forløb hos Smerteguiden giver dig et rum til at være med hele dig. Ingenting er forkert, og du bliver mødt og anerkendt uanset hvad du siger eller hvilken følelse du sidder med. Mathilde er rummelig, nærværende, empatisk og tillidsvækkende. Hun er altid tilgængelig på mail – noget der har haft stor værdi for mig.

  Mathilde har en helt kasse med værktøjer, som bliver trukket op undervejs i forløbet, så jeg har ikke et indtryk af at der ligger et fast forløb klar på forhånd, men at hvert forløb er tilpasset den enkelte.

   

   

  – Katrine Sørensen, 48 år, kræftoverlever med senfølger, smerter og følger efter fejloperation samt kronisk divertikulit

  Michelle

  Jeg er i gang med min yoga-praksis igen. Jeg har lært mine grænser at kende på ny, opbygget min tolerance og at bryde negative mønstre og unødige overbevisninger, som ikke tjener mig.

  Smerteguiden overgik alle mine forventninger, jeg er kommet langt længere end jeg troede var muligt.

  Jeg ved at Mathilde mærker ind i det enkelte menneske og anvender de værktøjer, som er rigtige for vedkommende. Hun mærkede og forstod mig, hvorfor jeg intet har manglet på noget tidspunkt. Tværtimod har hun givet mig meget mere end hvad jeg kunne ønske.

  Forløbet strikkes sammen alt efter hvilket mål, du sætter dig, og opnås ved at frigøre sig fra gamle mønstre og overbevisninger, hvorefter man kan udforske komfortzonen og opbygge din tolerance. Alt dette i et selvkærligt samarbejde med min krop.

  Smerteguiden er et forløb som, i samarbejde med dig, skaber en forståelse af hvordan kroppen og sindet spiller sammen og udgør helheden af dig. Det er en vej ned i kroppen, hvor man i overskueligt tempo lærer at lytte og mærke efter, hvad kroppen fortæller. Man lærer simpelthen at kommunikerer og leve efter sin krops behov, med den viden at disse er et udfald af sindets tilstand.

   

  Da jeg havde mit første møde med Smerteguiden sad jeg med et frygtløst og knust hjerte, da jeg simpelthen bare var bange for at jeg skulle være syg for evigt. Jeg havde alt for store udsving, fordi jeg overhørte mig selv og jeg væltede hele tiden. Jeg havde en følelse af, at “nu bliver det ikke bedre, jeg kan ikke opnå mere balance end jeg har nu, sådan her er mit liv bare”.

  I dag lever jeg et liv, som jeg føler er ren luksus. Jeg prioriterer mig selv, jeg er i kontakt med min krop, jeg nyder livet og jeg griner dagligt over hvor “let” det er. Ikke dermed sagt at det ikke har været en kamp at nå hertil, men jeg griner af ren lykke over at jeg er nået så langt.
  Jeg er tilmed begyndt at dyrke yoga igen og jeg nyder det i fulde drag.

  Mathilde er det varmeste væsen, som både ser dig, forstår dig og anerkender dig. Hun har dig i hånden hele vejen mod dit mål – og endnu længere.

  Du har hjulpet mig med at få en bedre kontakt med og forståelse for min krop. Du har hjulpet mig med at bryde negative mønstre, som ikke tjener mig. Du har hjulpet mig med at erstatte unødige overbevisninger med positive sætninger. Du har hjulpet med at lære mine grænser at kende på ny og at opbygge min tolerance. Du har hjulpet mig i gang med min yoga-praksis igen.

  Du har hjulpet mig med at plante en masse positive frø i mit sind, som har blomstrer de sidste 3 måneder og som vil fortsætte forevigt. Du har hjulpet mig til at leve et let, lykkeligt og luksus liv. Jeg kan skrive en hel bog om hvor glad og tilfreds jeg er for at have haft en forløb med Smerteguiden, og hvorfor alle burde have en som Mathilde ved sin side ♡♡

  –  Michelle Fischer, 20 år, studerende, 3 år med kronisk inflammation

  Mette Schwaner - billede

  Jeg kan nå mine fødder. Dét der med smerter - det findes jo næsten ikke i mit liv mere. Det er simpelthen så syret! Du har hjulpet mig med at blive smertefri og forstå hvorfor jeg have ondt.

  Da jeg mødte smerteguiden første gang, havde jeg kroniske smerter i ryggen, et trykkende spændebånd om brystet som hver nat afbrød min søvn 1 til 3 timer, fordi jeg ikke kunne trække vejret. Jeg kunne ikke bukke mig og nå mine fødder, alle bevægelser der involverede min ryg gjorde ondt – det føltes som at elastikkerne mellem hver ryghvirvel var blevet for korte.

  Efter første møde startede min rejse mod at blive smertefri. Jeg oplevet meget hurtigt at der pludselige var timer i løbet af dagen hvor smerterne var væk. Det gav jo mere blod på tanden til at fortsætte med de nye værktøjer jeg havde lært gennem vores samtaler, hvori jeg fik forståelsen for hvorfor smerterne var kommet.

  Jeg husker den første morgen jeg vågnede efter en hel nats søvn uden afbrydelser. Jeg gik rundt ved siden af mig selv hele dagen af bare overraskelse. Med flere nætters søvn i træk, opdagede jeg at der blev længere mellem smerterne. Og når jeg fik ondt, var smerterne ikke så kraftige som tidligere.

  Den vigtigste lærdom for mig har været at smerterne ikke er livstruende farlige. Nu starter det næste kapitel at mit liv med at finde ind til mig og mine værdier, så jeg ved hvordan fremtiden skal se ud.

  Du har hjulpet mig med at blive smertefri og forstå hvorfor jeg have ondt. Hvorfor min krop havde lukket ned og beskyttede sig selv og du har du givet mig værktøjer til at passe på mig selv. Jeg kan nå mine fødder. Jeg er smertefri. Ved at tjekke ind i kroppen og sindet hver dag, kan jeg behandle mig selv meget bedre og udvise egen omsorg.

  Jeg vil sige at et smertecoachforløb, er hvor man taler med en professionel tredjepart, der via samtale er med til at klarlægge dine smerte, hvad spiller ind i dit liv og mønstre. Du får hjælp til at se mønstret og lægge en ny vej med nye værktøjer og nyt syn på dig selv.

  Hvad var din største modstand, bekymring eller barriere inden du startede et forløb hos Smerteguiden?

  At det foregik på zoom – jeg var bange for at mangle nærvær, men det er blevet gjort totalt til skamme, da Mathilde er super nærværende og kommer helt hjem i min stue.

  Jeg var ikke klar over hvor smart det var for mig at det var på zoom – der er ingen transporttid, jeg behøver ikke at tage det pæne tøj på. Jeg kan være mig selv for jeg møder ingen på min vej, da jeg ikke skal ud af mit egen hus. Jeg bestemmer selv om jeg sidder eller ligger ned og så kan jeg få kaffen på min helt egen måde 😊 Er så positivt overrasket over det og jeg ikke vil tøve med at anbefale smerteguiden til andre.

  Jeg hviler mere i mig selv nu end da jeg mødte Mathilde første gang. Angsten for at smerterne er farlige er væk. Jeg ved hvorfor de kommer og jeg ved hvordan jeg hjælper dem væk igen. Jeg arbejder stadig på at sænke alarmsystemet i kroppen, men det er små skridt hver dag og nogen dage er det også to skridt frem og fire tilbage. Men for hver dag der går bliver grund ressourcerne bygget lidt stærkere fordi jeg dagligt er bevidst om mine nye rutiner og værktøjer. Det tager tid af lære nyt og man skal være tålmodig med sig selv hver dag.

  Men altså det der med smerter – de findes jo næsten ikke i mit liv mere. Det simpelthen så syret. Så jeg ved jo snart heller ikke hvad det vil sige at have ondt. Jo, jeg kan godt have lidt ondt og være øm, men jeg ved jo hvad det er. Jeg ved nu at det ikke er farligt og det ændrer jo ALT.”

   

  – Mette Schwaner, 47 år, provstisekretær og tidligere smerteramt med stress

  Hvis man står i livet med smerter og har svært ved at se lyset og vejen frem, så er Smerteguiden den bedste hjælp til at finde håb og mod på livet.

  Jeg havde høje forventninger, da Mathilde allerede havde gjort en forskel ved det hun delte ud på hende Instagram. Smertcoaching er at være nysgerrig på mig selv og et samarbejde om forståelse og udvikling mod et bedre liv.

  De vigtigste ting jeg tager med mig fra vores forløb, er at jeg ved min smerte er ægte.  At se jeg er HELT normal og at min handlemønstre er normale. At jeg kan og gør mere end jeg selv er bevidst om og at jeg er stærk og reflekterende.Du har givet mig redskaber jeg vil tage frem hele livet.

  Det, som har forandret sig er mit blik på mig selv og andre. Jeg har fået mit gå-på-mod og min lyst til livet og til at ændre det for min egen skyld. Jeg har fået troen på at jeg er noget værd og at jeg har så meget at byde på.

  Jeg giver en kæmpe anbefaling til smerteguiden. Jeg er så taknemmelig for muligheden for at samarbejde med Mathilde. Jeg har følt mig mødt, set og hørt i præcis det, der har fyldt for mig og hvad jeg havde brug for at arbejde med. Mathilde er kommet med forskellige muligheder og redskaber hver gang. Hun tilbyder både online undervisning og coaching samtaler. Det er en virkelig god kombi. Hun er god til at gøre mig opmærksom på hvor langt jeg er kommet. Hun har guidet mig og sammen har vi fundet en vej.

  Hvis man står i livet med smerter og har svært ved at se lyset og vejen frem, så er Smerteguiden den bedste hjælp til at finde håb og mod på livet.”

  – Solvejg Jørgensen, 39 år, 2 x rygoperation og fibromyalgi

  Line

  Mathilde er altså virkelig (!) god til at få konkretiseret og præciseret, ud fra det man fortæller og måske ikke helt selv kan sætte ord på. Jeg har elsket, at jeg er blevet ’holdt i hånden’ hele vejen. Og at det også var ok, at jeg har været helt lost imellem sessionerne. Mathilde har fået mig lige tilbage på sporet, når vi så har haft samtalen.

  Mathilde har en fantastisk evne til at få én til at føle sig tryg! Hendes store faglighed, personlige erfaringer med smerter og evne til at tænke i helheder har virkelig skabt rum for, at jeg har åbnet op for mig, og hun har en helt særlig evne til at skære ind til benet med små kærlige puf.

  I mit forløb startede vi med at tale om mit liv og fik min hverdag ’foldet ud’ og koblet til de ønsker jeg havde for forløbet, som jeg forud havde sendt til Mathilde.

  Vi talte om de vigtigste områder i min hverdag, fx familie, arbejde, kroppen, mit hjem mm, så på dem og kom frem til en slags ’målsætning’ for, hvad der skulle være mit helt overordnede ønske. Herefter har vi kigget mere ned i mere konkrete situationer, emner, handlemønstre og reaktioner og det har været en vildt udfordrende, men også meget lærerig proces.

  Mathilde er altså virkelig (!) god til at få konkretiseret og præciseret, ud fra det man fortæller og måske ikke helt selv kan sætte ord på. Jeg har elsket, at jeg er blevet ’holdt i hånden’ hele vejen. Og at det også var ok, at jeg har været helt lost imellem sessionerne. Mathilde har fået mig lige tilbage på sporet, når vi så har haft samtalen.

  Det vigtigste jeg tager med er, at jeg nu ægte kan mærke, at jeg vil mere med mit liv! At jeg faktisk godt selv kan tage styring, og at jeg kan, må og har indflydelse på min hverdag. Jeg har fået flyttet mit fokus hen imod glæden i mit liv, frem for at ’være taget af livet’. Jeg har fået vist, at jeg er og kan alt muligt godt, og at jeg er lige som jeg skal være. Og at der er håb og lys på fremtiden.

  Jeg har faktisk lagt mærke til, at jeg mærker mere ’plads’ og luft i mit liv. Jeg har åbenbart også sagt det til andre, der har spejlet den sætning, og jeg har hørt den igen. Jeg føler mig løftet ud af den stilstand, jeg følte mig i, før forløbet. Og jeg ser fremad.

  Faktisk har jeg meldt mig til et Hjernetrænings-forløb, som jeg tidligere har skubbet væk, fordi jeg ikke syntes jeg havde overskud til den del – oveni alt det andet. Men nu er jeg tilmeldt og jeg glæder mig! Jeg forsøger at holde fast i intentionen om mere fysisk aktivitet/bevægelse, og har besluttet at være med på #godmorgenkrop. Jeg ved, at jeg har behov for at blive ’holdt i hånden’, så at følges med andre der, det må være vejen frem på den del.

   

   

  Hvad var din største modstand, bekymring eller barriere inden du startede et forløb hos Smerteguiden?

  Min største bekymring var, om jeg kunne finde ud af det. Om det overhovedet gav mening, og om jeg kunne ændre på noget som helst.  Jeg syntes jeg havde prøvet alt muligt selv, men intet havde ligesom virket. Ordentligt. Jeg tænkte, om det kunne rumme alt det jeg har med mig i livet, som højst sandsynligt ville dukke frem.

  Jeg vidste ikke  hvad jeg havde brug for hjælp til – eller hvad et sådan forløb kunne hjælpe mig med. Men jeg gjorde det, og jeg er SÅ taknemmelig for det jeg har fået med. Jeg har lært, at det er okay, ikke at have svar. Det er okay, ikke at vide hvad man har brug for hjælp til, men at, hvis man føler man har brug for hjælp, så HAR man brug for hjælp! Hvis DU sidder og tænker, om du overhovedet kan hjælpes, så vil jeg sige at DET KAN DU! Det er stærkt at bede om hjælp, også selvom det kan føles som at miste kontrollen totalt og overlade sig til en anden.

  Jeg har været utroligt usikker og haft svært ved at svare på dine spørgsmål, men du har taget mig i hånden og forsikret mig om, at det ikke har været en vej jeg skulle gå alene. At det er vigtigt at dele med andre, at spørge om hjælp og at jeg gerne må tage min plads og også lukke af for andre. Og den tryghed kan jeg mærke, at jeg tager med mig.

  Jeg vil sige, at du, i Mathildes favn, er det allerbedste sted. Her er trygt og rart at være. Du bliver mødt med ærlighed og kærlighed, og af et ægte menneske! Du bliver holdt i hånden (eller sparket over skinnebenet, hvis det er det du har brug for) hele vejen, og du kan have fuld tillid til, at du kommer derhen, hvor det har betydning for dig. Og hvor du ægte kan mærke en forskel.

   

  Du har set mig! Du har hjulpet mig til at turde se fremad igen. Du har vist og lært mig, at jeg kan stole på min mavefornemmelse, og at jeg kan meget mere end jeg tror. At jeg skal tage mig selv alvorligt, og mærke godt efter. Jeg tør stole på mig selv og jeg ved at jeg er stærk og modig og gør det godt. Og at jeg trygt og roligt kan se fremad – og tage alt det gode omkring mig ind, og med på vejen.

  Hertil har du også guidet mig stærkt og konkret i retning af, hvordan jeg helt lavpraktisk kan og skal arbejde, for at sætte og nå nærmere mine ønsker og mål. Små som større.

  Jeg har fået gode og konkrete værktøjer og et meget større ordforråd med i min rygsæk, og du har været den bedste støtte på min vej. Det har gjort en kæmpe forskel!

   

  Jeg har fået øje på, at jeg kan så meget mere, end jeg tror – og meget mere end jeg længe har gjort. Og her har du virkelig forstået mig og hjulpet mig på vej, i forhold til forståelse af min situation, og de mange frustrationer man kan stå i, i et liv med tunge senfølger efter alvorlig sygdom. Og at jeg ikke ER det, som er hændt mig. Men at det OGSÅ er en del af mig. Jeg har fået lukket op for det ’hul’ jeg følte jeg stod dybt i, og jeg har lært mig selv lidt bedre at kende. Og tør nu mere ’rode mig ud i’ at forsøge at forklare og fortælle andre om hvordan det er indeni mig.

   

   

  Smerteguiden er et ægte, ærligt og kærligt menneske! Jeg har følt mig set, hørt og mødt hele vejen og Mathilde evner hurtigt, at skabe et åbent og hjertevarmt rum for samtalen.

  Man bliver grebet hvor man er, og jeg har følt mig helt tryg ved at lægge mine udfordringer frem på bordet. Mathilde formår nærværende at gøre det svære meget konkret, og samtidig skabe skarp kontekst til den helhed og virkelighed man beskriver.

  Mathilde har vist mig vejen fremad og hun er en superdygtig formidler.

  Line Kjøller, 43 år, sundhedskonsulent i fleksjob, med senfølger efter viral meningitis.

   

  Jeg siger til mine venner, at for første gang er jeg blevet forstået af en, der vad hvad hun taler om! TAK! For første gang er jeg ikke bare et problem eller et nummer i køen. Du, Mathilde er den første(!) der har sagt til mig, at der ikke er evidens for at jeg ikke kan blive rask! ENDNU MERE TAK!

  Jeg bookede 3 sessions og det har jeg virkelig været glad for. Det har været godt for mig at sparre med en person, som vidste hvad jeg talte om og kunne give indspark til vejen fremad.

  Jeg føler virkelig at min vej ud af smerterne er blevet meget mere velfunderet. Jeg ER på vej ud. Jeg skal VIDERE og FREMAD. For jeg vil have et godt liv og et større liv med meget mere indhold. Jeg har købt et par ekstra sko, fordi jeg manglede noget at have på, når jeg er meget mere ude i verden 😉 En uventet indsigt er at du har hjulpet mig med at opdage, at jeg har allerede gjort en masse – og det skal jeg nok blive ved med. I mit tempo, på min måde, men jeg kommer fremad uanset.

   

  Jeg siger til mine venner, at for første gang er jeg blevet forstået af en, der vad hvad hun taler om! TAK!  For første gang er jeg ikke bare et problem eller et nummer i køen. Du, Mathilde er den første(!) der har sagt til mig, at der ikke er evidens for at jeg ikke kan blive rask! ENDNU MERE TAK!

   

  Jeg tror endnu mere på, at jeg kommer helt ud af mine smerter. Jeg har virkelig haft vild effekt af at vende hovedet nedad og ryste mit hoved. Nu vil jeg prøve at slå vejrmøller og gerne lære at stå op på hænder op ad væggen ved at stå op på hænderne først, og ikke på snydemåden som jeg bruger nu.

   

  Hvad var din største modstand, bekymring og barriere inden du startede et forløb hos Smerteguiden?

  Økonomien og ”Er det nu andet end snak, og kan det virkelig hjælpe, når intet andet har hjulpet på den lange bane?”

  Jeg har været i tvivl om, hvor jeg kunne finde kompetencerne, der kunne hjælpe mig. Særligt efter jeg opdagede, at jeg ikke havde så ondt mere. For var det så en smerteguide der kunne hjælpe mig??? Det har bare været rigtig godt at sætte endnu flere ord på min proces i et lukket forum. Jeg er simpelthen så glad for min udvikling de sidste måneder og jeg tror, at det at sætte ord på har været med til at give mig det kæmpeboost. Her blev det tydeligt for krop, hjerne, underbevidsthed og nervesystem i hvilken retning vi skulle.

   

  For mig har det virkelig været som at finde missing link, da du sagde at der ikke var evidens for at jeg ikke kunne blive rask. Der er simpelthen ingen, der har givet mig den opfattelse tidligere! Og jeg sidder har og græder lidt over det igen. Sorg og glæde og alt mulig andet. For det er jo forfærdeligt at det er der, jeg er blevet efterladt af læger, det offentlige, behandlere osv.

   

  Og så glæden over at jeg mødte dig, som viste mig meget at det jeg selv har troet på inderst inde – nemlig at jeg kunne få det bedre, meget bedre!

  Mathilde er en knalddygtig coach, med et stort hjerte og kæmpe faglig viden.

   

   – Christina, 40 år, 7 år med kronisk hovedpine og nakkesmerter, førpensionist og på vej tilbage til livet

   

  Rebecca Hangaard

  Jeg er gået fra ikke at kunne fordrage mig selv, og blev defineret af mine smerter og hvad jeg lavede. Jeg har fået et helt nyt liv og syn på mig selv.

  “Det har været et livsforandrende forløb hos Smerteguiden. Mathilde er yderst kompetent til det, hun laver. Hun er hurtig til at spore sig ind på, hvordan man arbejder bedst og på den måde kan hun støtte og vejlede en på bedst mulig vis.

  Mathilde er utrolig nærværende under ens sessioner og hendes opsætning med tavle som hun skriver ned på, tager billeder af og sender til dig bagefter, fungerer rigtig godt. Man kan være 100% tilstede og få utrolig meget ud af hver session. Jeg giver Mathilde Kehler mine varmeste anbefalinger.

  Det kom rigtig meget bag på mig, at jeg har gået til psykolog flere år pga. mine smerter, og hver gang jeg er startet nyt forløb hos en ny psykolog, så har jeg følt at der  har været et par emner der altid er gået igen, som måske jeg har skrabet overfladen af, men aldrig kommet til kernen af, så jeg rent faktisk kunne ændre adfærdsmønsteret. Men Mathildes metode og coaching, så er nærmest alle emner blevet gravet dybt i og jeg har sågar fået arbejdet så meget med det, at mine uhensigtsmæssige adfærdsmønstre sjældent sker uden jeg opdager det og ændrer på det.

  Formatet er ligetil. Det er online, så selvom Mathilde er på Sjælland og jeg er i Jylland,mødtes vi på zoom. Mathilde spørger altid ind til hvordan man har det og der rum til at man får talt sig varm, med hendes indbydende og oprigtige nysgerrighed på dig, gør at man helt naturligt åbner op. Hun fanger de emner der fylder, og dem griber vi fat i medmindre der er der er noget man skal have fulgt op på fra sidste session. Det fungerer super godt med den tavle som Mathilde skriver på under vores sessioner. Dem tager hun billeder af og sender til en, så man i princippet ikke behøver at skrive ned. Du kan tage det hele med dig. Det er nemmere at være tilstede i samtalen og bruge tid på at reflektere over det hun spørger om, og dermed få mere ud af sessionerne. Der er ofte en øvelse eller 2 vi laver under sessionen, men hun giver også altid et par fokus punkter med ‘hjem’.

  Jeg har fået et helt nyt liv og syn på mig selv. Jeg er gået fra ikke at kunne fordrage mig selv, blev defineret af mine smerter og hvad jeg lavede. Det vilde er, at jeg har fået vendt det hele om til at jeg i dag har det bedre end nogensinde før. Jeg har med støtte og vejledning fra Mathilde fået vendt min tankegang, så jeg nu ser mig selv som en kæmpe fighter, en person med drive, motivation og med hjertet på det helt rette sted.  Jeg er ikke mine smerter – jeg HAR smerter. Jeg har fundet mig selv og min egen identitet. Jeg Det er en kæmpe gave og jeg kan slet ikke forstå at det er muligt at få bygget sådan noget op på ganske kort tid.Jeg er fyldt op med evig taknemmelighed og dyb dyb respekt for det arbejde du laver, Mathilde, du er virkelig dygtig.

   

  Hvad var din største bekymring, modstand eller barriere for at starte et forløb hos Smerteguiden?

  En bekymring var, at jeg tvivlede på, om jeg var klar til at grave dybt. Mathilde kan gøre sit arbejde nok så godt, men hvis ikke jeg er klar eller villig til at gøre arbejdet imellem vores sessioner, ville det jo være spild af tid.

  En anden modstand var, at jeg ikke kendte til coaching og slet ikke smertecoaching. Det var dog også det, der vakte min nysgerrighed. Jeg har været til psykologisk og psykoterapeutisk forløb op til flere gange, men coaching er en hel anden form. Jeg havde en smule modstand i form af usikkerhed og utryghed, fordi jeg sprang ud i det ukendte.

  Du har hjulpet mig med at blive selvsikker i min egen krop. Du har hjulpet mig med at opdage nogle meget dybe adfærdsmønstre, når det kommer til familie og venner og givet mig værktøjer til at ændre dem. Jeg var fyldt op af smerter – i dag har det bedre end nogensinde før.

  Det er den største gave jeg nogensinde har givet mig selv og som jeg har fået.

  –  Rebecca Hanggård, 26 år, studerende, kroniske nervesmerter i skulderen og trigeminus neuralgi

  Dorthe Sommer

  Jeg ville ønske at jeg havde mødt Smerteguiden i mit første år som smerteramt. Mathilde formår at se det hele menneske og ikke kun skaden. Hun ser mulighederne, og der hvor ens vaner spænder ben og forværrer situationen. Vigtigst af alt, så har hun håndgribelige konkrete måder at få dig videre på.

  Jeg takker for din tillid og muligheden. Igen, den værktøjskasse du har med dig kombineret med din indre ild og vision – det er simpelthen for lækkert! Jeg ville sådan ønske jeg havde mødt dig med de kompetencer for 8 år siden. Jeg vil gøre mit til at vores veje krydser igen, du er simpelthen for spændende til ikke at opsøge.

   

  Smerteguiden vil kunne hjælpe dig med at finde den vej du har brug for, for at kunne forstå din smerte og det nye liv, smerten har bragt dig. Mathilde kan vise dig hvordan din hverdag igen bliver værd at være i. Hun kan hjælpe dig, uanset hvilken smerte du mærker fordi hun har alle aspekter med i sin behandling.

  Jeg havde den tanke at Mathilde ville være endnu en ”smerteklog” i rækken, men efter at have set de opslag der kommer på insta, blev jeg nysgerrig fordi Mathilde kommer med hele pakken i sin rygsæk. Både den faglige viden om kroppen, det kognitive coaching aspekt der samler det hele menneske og vigtigst af alt det personlige aspekt, fordi Mathilde selv har mærket smerter. Jeg mangler ikke noget fra Mathilde, det hele supplerer hinanden virkelig godt og er velafvejet.

   

  Det vigtigste jeg har taget med mig, er at der nu er bedre smerteforståelse på vej til befolkningen. At jeg er blevet mødt som det hele menneske jeg er og jeg finder stor fortrøstning i, at der er ildsjæle som Mathilde, der vil bryde de gamle vante rammer, for at give kronikere/smertepatienter større smerterummelighed.

  Konkrete redskaber til at tjekke ind i kroppen for at skabe kropsbevidsthed.
  Bedre forståelse af hvad der ligger til grunde for de erfaringer jeg har med mine tidligere behandlere.

  Jeg ville ønske at jeg havde mødt Smerteguiden i mit første år som smerteramt. Mathilde formår at se det hele menneske og ikke kun den skade, der ligger til grund for mine nu 8 år gamle kroniske smerter. Hun forstår at se mulighederne, at vise én hvor det er at ens vaner spænder ben og måske forværre situationen. Vigtigst af alt, så har hun håndgribelige konkrete måder at få dig videre på, derfra hvor du er i dit forløb med smerter.

  – Dorthe Sommer, 36 år, smerteramt på 9.år efter overfald/traume på ben.

  Jeg er blevet mere glad og “let” og er ikke så bange for mine smerter mere. Du har hjulpet mig med at få et nyt syn på smerter. Det er ikke “min skyld” at jeg har ondt - og at jeg kan så meget.

  Jeg synes jeg er blevet mere bevidst om mine tanker, handlinger og humør. Den forandring jeg især mærker er at jeg er blevet mere glad og “let” og er ikke helt så bange for mine smerter mere. Du har hjulpet mig med at få et nyt syn på smerter. Smerte er ikke nødvendigvis lig med skade. Og at det samtidig ikke er “min skyld” at jeg har ondt. Jeg kan så meget mere.

  Smerteecoaching er en bearbejdningsproces omkring hele dig og alt hvad dit liv indeholder sammen med og rundt om smerterne, så ikke kun sygdomsrelateret. En bevidsthed om smerterne og ikke et fokus kun på smerterne. Hun gør hver en opgave og session til noget helt personligt, så jeg føler mig godt taget i hånden.

  Mathilde fra Smerteguiden er en dygtig formidler af AL hendes nyeste viden. Hendes onlineforløb er lige til og meget praktiske, man får “hands on” og bliver guidet i sit arbejde med sig selv. Coachingsessionerne er nærværende og Mathilde har en evne til at gribe dig lige der hvor du er. Dit væsen er lærerigt, omsorgsfuldt og knalddygtigt 🙂

  Det har hjulpet at jeg har følt mig holdt i hånden af dig. Jeg har ikke følt mig alene i processen.

   

  – Anonym klient, 37 år, fibromyalgi

  Book en smertevurdering

  Det er risikofrit og uforpligtende.

  Har du spørgsmål?

   Kom i gang for 0 kr.

   Vælg en af Smerteguidens velkomstgaver