Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  Få fundamentet på plads

  // Fra biopsykosocial forståelse til biopsykosocial praksis

   

   

  Få fundamentet på plads

  // Fra biopsykosocial forståelse til biopsykosocial praksis

   

   

  Vi hjælper ambitiøse sundhedsprofessionelle med at eje titlen/definitionen som (sætte i spil/vokse til/stå stærkt som) biopsykosociale behandlere

  Er du klar til at lære evidensbaserede og håndgribelige biopsykosocial strategier, som skaber varige forandringer hos dine klienter og hos dig?

   

  Vores mission er altid at have fokus på at du skal kunne værktøjerne i praksis:

  • Fra teori til handling
  • Fra kursus til hverdag
  • Fra viden til implementering

   

  Vi ved hvor svært det er at fastholde troen på at arbejde biopsykosocialt i en biomedicinsk tænkende behandler-verden. Vi kender til en følelse af at stå alene med en ny viden, men gøre det alt det rigtige, og alligevel stadig føle at man ikke slår til med patienterne, fordi smerte er komplekst.

   

  At smerte er komplekst behøver ikke betyde at det er kompliceret at arbejde med.

  For dig der…

  • Der er frustreret og i tvivl i dit arbejde med mennesker med smerte.

   

  • Der ved nok og har taget kurser nok, men stadig er frustreret over ikke tilfredsstillende nok at kunne implementere det i praksis

   

  • Der har du en følelse af at tiden er for knap, rammerne for stramme og du har ikke værktøjerne til at sætte dét i spil, som du allerede har høj faglig viden omkring

   

  • Føler en ramme-mæssig utilstrækkelighed ift. hvad du faktisk mener den enkelte patient egentlig har brug for

   

  • Der føler du dig overvældet af smerteforståelsen, smertebehandlingers og evidensens mangfoldighed og kompleksitet, og længes efter et overblik.

   

  • Der frustrerende nok tvivler på din viden og kompetencer er nok, selvom du kan vise en tyk mappe af diplomer fra adskillelige kurser

  Du er også …

  • En ambitiøs sundhedsprofessionel: fysioterapeut, sygeplejerske, kiropraktor, ergoterapeut, læge, som virkelig brænder for at gøre en forskel for mennesker med smerter

   

  • Oplever at du hele tiden tvivler på dine sessioner, til trods for at du tænker at du ved nok.

   

  • Har erfaring med at arbejde med mennesker med vedvarende smerter

   

  • Har forståelse for vigtigheden af arbejdet med terapeut-patient alliancen, kommunikation og formidling

   

  • Har kurser indenfor smerteforståelse og kommunikation, men stadig mangler en sikkerhed i at eje kompetencerne

   

  • En der nægter at tage flere kurser der godt nok siger alt det samme, men ikke formår at hjælpe dig med at implementere det til hverdagen

   

  • Du har en stor værktøjskasse. vi hjælper dig med at implementere, motivere, reflektere og målsætte

   

  • Du lærer at lytte, agere og målsætte

   

   

  Hvad er smertecoaching?

  Nogle kalder det person-centreret psykologisk informeret biopsykosocial smertebehandling, formidling og komminukation med høj faglig klinisk ræssonering – For at gøre det mere simpelt, kalder vi det for Smertecoaching

  Hvad er den komplekse smerte?

  Smerte er en multifaktoriel, individuel, kompleks oplevelse og vi hjælper dig med

  Vi ser ikke verden som den er, men som vi er, eller rettere er blevet betinget til at se verden. vi mennesker ser verden fuldstændig forskelligt, ikke kun fordi vi har forskellige meninger, men fordi vi hver især ser og ‘opfatter’ gennem vor helt egen og unikke linse – som den er blevet dannet via vores erfaringer.

  – Søren Kierkegaard

  Forestil dig at…

    Trygt ved at du udfører person-centreret biopsykosocial smertebehandling

    Har ro i maven over at din behandling er evidensbaseret

    Du går ud fra en session/behandling/klientmøde med armene over hoved fordi du virkelig ved at du ramte/hjalp patienten lige der hvor de havde brug for det/hvor de gerne ville hen

    Du har fuld tillid til procesen og at du er på helt rette vej med din klient

    Du har et ligeværdigt, respektfuldt medmenneskeligt samarbejde med din klient

    Journalføre og stå inde for alt i din behandling

    Du føler dig sikker på at din smerteviden er opdateret og stemmer overens med det nyeste formidlingsårsager (forstår at formidle den)

  Dorthe Sommer

  Jeg er positivt overrasket over, hvor stor betydning det har haft, at have dig som coach og dermed dine øjne og ekspertise til rådighed på lige netop mine problemstillinger. Smertecoaching gør dig i stand til at tage ejerskab over dit liv og velbefindende og gør dig uafhængig af endeløse symptombehandlinger – samtidig med at du får afmonteret skadelige overbevisninger om, at din krop er skrøbelig, at din krop er ødelagt, og at din tilstand er kronisk.

  – Anne Bjørn Friis, 38 år, studiekoordinator, langvarige komplekse smerte siden teenagerårene

  Ved denne pakke får du …

  CTA: Er det noget for dig? Lad os tage en snak.

  Mere værdi. Efter forløbet kan du …

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

  Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequaDuis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

  Andre har oplevet … punkter eller tekst spørgsmålstegn

  Tidligere klienter har spurgt om

  Spørgsmål

  Svar

  Spørgsmål

  Svar

  Spørgsmål

  Svar

  Spørgsmål

  Svar

  Spørgsmål

  Svar

  Spørgsmål

  Svar

  CTA: Er det noget for dig? Lad os tage en snak.