Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  [contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  [contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

  Mindfulness for begyndere

  Bevægelsesfrihed, accept og livsglæde.

  Vi undersøger hele dit system, krop og liv. Vi undersøger hvilke faktorer der er vigtige for dig. Du får en engageret sparringspartner i mig. Du får dét viden om smerter, som er væsentlig for dig. Mit mål er at du får det bedre med dét, som er dit mål. Du får én der absolut tror på at du kan få det bedre!

  Smertecoaching er for dig:

  Som en stædig smerteproblematik som varer ved og som du ikke kan få hul på. Du har muligvis været til forskellige behandlere og udredninger, men mangler en samlet vurdering af hele problematikken og en der har tid nok til at få hele det samlede billede. For dig som har en sygdom eller en vedvarende smerteproblematik som mere eller mindre har været så gennemgribende at du har brug for at se på dit liv på en ny måde.

  Du har brug for en sparringspartner til at hjælpe dig med hvordan du egentlig gerne vil have dit liv nu, trods smerte. Din smerte fylder måske mere end dit liv og det vil du gerne lave om på. Jeg har set det før. Når smerte påvirkes med den rette stimuli og med forståelse for hvordan kroppen og bio-kemien hænger sammen i krop og bevidsthed, begynder ændringerne at ske.

   

  Vi undersøger sammen hvor du er lige nu i dit liv, og hvor du gerne vil hen og sammen finder vi vejen til at lukke hullet mellem de to destinationer.

  Jeg bruger redskaber fra følgende:

  • Diplom Muskuloskeletal fysioterapeut
  • Speciale i vedvarende smerter og pain self-efficacy
  • Life- og stress coach (Sofia Manning)
  • Stud. Mindfulness instruktør (Heinrich Johansson)

   

  Jeg glæder mig til at høre fra dig. Tøv ikke med at skrive til mig for at få en afklarende samtale om hvad jeg tilbyder og om jeg er det rette match for dig.

  Book en tid eller kontakt mig via kontaktformularen eller på mk@smerteguiden.dk. Alle sessioner foregår online via zoom.

   Konsultationstider

   Tirsdage: fra kl. 17.00 – 20.00
   Onsdage: fra kl. 8.00 – 18.00
   Fredage: fra kl. 8.00 – 16.00 (online)

   Priser

   3 sessioner af 60 min. 2000 kr.
   5 sessioner af 60 min. 3000 kr.