Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  [contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  [contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  [contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

  Derfor hedder jeg Smerteguiden

  Derfor hedder jeg Smerteguiden

  Jeg vil gerne fortælle dig, hvorfor jeg, har valgt at kalde mig Smerteguiden. Det er nemlig et meget bevidst valg. Mit formål er nemlig trygt at guide dig til selv at tage kontrollen tilbage over dit liv.

  Selvom vi mennesker nogle gange kan føle, at vi sidder fast, så tror jeg på, at du har ressourcerne til at komme tilbage til et bevægelsesfrit liv igen. Men det kan være svært uden en guide på rejsen.

  Det er individuelt og personligt, hvordan du finder vej til bevægelsesfrihed. Derfor har jeg valgt at kalde mig Smerteguiden og ikke Smerteeksperten, fordi min opgave er sammen med dig at undersøge, hvad der er din unikke rejse til bevægelsesfrihed.

  Som din guide hjælper jeg dig med at træffe velovervejede, gennemarbejdede beslutninger og går ved siden af dig og støtter dig på rejsen. Det er dig, der styrer, hvor vi skal gå hen, og det hjælper jeg dig med at finde ud af.

  Det vigtigste, en guide skal kunne, er at forstå, hvad det præcist er, du gerne vil have ud af din rejse. Hvad er dine forventninger, hvad kan du lide, hvad har du prøvet før, hvad vil du slet ikke igen? Skal det være en luksustur, hvor alt er ordnet for dig, eller en friluftstur, hvor du kan klare store dele af det selv? Skal det være til Afrika eller Svalbard?

  Jeg præsenterer for dig de forskellige veje og spørger, hvad tænker du? For jeg tror på, at jo mere det er dig, der træffer valget, jo mere bliver det her en indlevende rejse.

  Jeg kender detours, mørke huller og lange omveje, som jeg nok skal dele med dig om jeg komme med min anbefaling ud fra al min erfaring. Jeg hjælper dig undervejs, jeg går lige ved siden af med landkortet og tjekker ind i, hvor er vi, og hvor skal vi hen – men det er dig der skal gå forrest.

  Jeg går lige ved siden af dig, for jeg tror på, at jo mere det er dig, der træffer valg, jo stærkere bliver du. Jeg minder dig om at se tilbage, og opdage hvor langt du egentlig allerede har gået 🙂

   

  Alt godt til dig // Mathilde

   

  P.S. Vil du lære mere om, hvor du skal hen? Tag et kig på onlinekurset ‘TEST DIG SELV – hvor er du i dit smerteforløb?’